Ben jij op zoek naar nieuwe werknemers? Dan zit je bij ons goed! We hebben deze pagina gevuld met een aantal diensten die je bij ons in de markt veel tegenkomt. Van onze klanten krijgen wij echter te horen dat ze ons juist waarderen omdat we verder kijken dan het standaardpakket. Dolgraag denken we ook met jou mee over jouw HR, marketing of groeivraagstukken.

Inmiddels beschikken wij over een database met meer dan 10.000 talenten. Deze database wordt dagelijks aangevuld door de inzet van slimme marketingcampagnes met jouw vacatures! Daarnaast gaan onze recruiters actief op pad om te zorgen dat jouw vacatures onder de aandacht gebracht worden bij latent werkzoekenden. Dit kunnen tijdelijke (vakantie)krachten, fulltime young professionals of ervaren senior medewerkers zijn. We hebben een groot netwerk waar we graag gebruik van maken!

De aangeboden kandidaten kun je direct in dienst nemen, of bij ons onderbrengen in een uitzend- of detacheringsconstructie.

placeholder

Werving en selectie

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we in op jouw wensen en eisen om vervolgens een wervingstraject op maat te starten.

Bij Sparkling People zoeken we – zoals onze naam al aangeeft – naar leuke mensen! We screenen de potentiële werknemers op basis van harde criteria. Voorstellen doen we alleen wanneer we denken dat hij of zij goed in jouw bedrijf past. Als alles klopt, stellen we je voor aan je nieuwe collega. Is dit een schot in de roos? Dan neem je de kandidaat in dienst.

placeholder

Uitzenden

Heb je behoefte aan versterking in de vorm van een nieuwe werknemer en wil je daarnaast ook genieten van flexibiliteit? Dan is uitzenden een goede optie. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij gaan aan de slag! We hebben een netwerk, waaruit we vaak snel een geschikte kandidaat vinden. Hebben we nog geen geschikte kandidaat? Dan gaan we uiteraard op zoek en komen we snel met goede opties! Wij sturen een werknemer die voldoet aan jouw vraag en zorgen voor de betaling van zijn of haar salaris, plus alles wat daarbij komt kijken.

Je geniet van de inzet van een leuke werknemer en hebt niet te maken met arbeidsrechtelijke risico’s of administratieve rompslomp.

placeholder

Detacheren

Je hebt structureel versterking op niveau nodig? Maar je hebt geen behoefte aan arbeidsrechtelijke risico’s die komen kijken bij het aannemen van personeel? Dan biedt detachering uitkomst.

Wij zorgen voor een geschikte werknemer met de juiste expertise en je maakt gebruik van zijn of haar inzet voor een bepaalde periode of project.

Neem contact op!

Wil jij dat je vacature op onze site komt te staan, neem dan contact met ons op!

Dit zeggen bedrijven over ons

placeholder

Anneloes Spit (Klimaatroute)

“Nadat Sparkling People onze kantoorhond verraste met iets lekkers, zijn we gaan samenwerken. Vanaf dat moment helpen ze ons aan commercieel talent in verschillende functies- de gedrevenheid en eerlijkheid van Sparkling People past bij ons!”

placeholder

Sebastiaan Tan (Temper)

“Sparkling People heeft ons zonder kosten en moeite te sparen aan een sales directeur geholpen. Ze staan voor je klaar als adviseur, ook wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat.”

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?