In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

 

Wil jij graag aan het werk als office manager en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben jij klantgericht en heb jij veel improvisatietalent? Bekijk snel de vacatures en wie weet zit jouw droombaan er wel tussen!  

6 vacatures gevonden

Sparkling People zoekt talent met een topsport mentaliteit!

Marktconform
Fulltime, Tijdelijk, Flexibel, Part-time
MBO, HBO

Sparkling People zoekt talent met een topsport mentaliteit! Wij gaan namelijk de brug slaan tussen talent met een topsport mentaliteit én het bedrijfsleven. Oftewel: we gaan jou helpen bij je oriëntatie op de arbeidsmarkt en bij het vinden van een passende uitdaging.

Office Assistant

€2000 - €2500
Amsterdam
Fulltime
MBO, HBO

Voor een toffe opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime Office Assistant. Jij zal de spin in het web zijn en houdt verschillende ballen in de lucht, een afwisselende functie dus! Ben jij iemand die er voor gaat en enthousiast is? Solliciteer dan op deze vacature.

Landelijk verkoper

€2800 - €3000
Midden-Nederland
Fulltime, Flexibel
HBO

Voor een bedrijf dat mensen aan hun droombadkamer helpt, zijn wij op zoek naar een enthousiaste landelijk leidinggevende! In deze functie ben je flexibel inzetbaar in de verschillende showrooms in Nederland, waar je in jouw bedrijfsauto naar toe rijdt. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder!

Systeem- en Netwerkbeheerder

€2200 - €2611
Zaandam
Fulltime, Part-time
MBO, HBO

Voor een grote naam op het gebied van wonen zijn wij op zoek naar een Systeem- en Netwerkbeheerder. Jij zorgt voor de continuïteit van de IT-infrastructuur en bent dus onmisbaar voor jouw collega’s. Denk je graag mee in vernieuwingen en ontwikkelingen, en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Reageer dan op deze vacature.

Vestigingsmanager

€2500 - €3000
Den Haag
Fulltime
HBO

Voor een leuk en ambitieus bedrijf in Den Haag zijn wij op zoek naar een gedreven vestigingsmanager. Jij geeft leiding aan team Den Haag, dat uit wel 150 medewerkers kan bestaan. Houd jij van een uitdaging en zoek je graag het avontuur op? Dan zijn wij op zoek naar jou, lees snel verder!

Vestigingsmanager

€3500 - €5500
Almere
Fulltime
HBO

Lijkt het jou leuk om een team van gedreven toppers aan te sturen? Ben jij jong van geest, en heb jij altijd al als manager willen werken? Ga dan aan de slag als Vestigingsmanager in omgeving Almere (fulltime)! Reageer direct op deze vacature.

Staat jouw vacature er niet tussen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het aanbod!

Werken als office manager

Als office manager ben je verantwoordelijk voor organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Je bent  vaak de schakel tussen de directie van een organisatie en de verschillende afdelingen. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen de organisatie en je fungeert in veel gevallen als rechterhand van de directie of een managementteam.Taken die jij zult uitvoeren in de rol van office manager zijn onder andere: 

 • Het regelen en plannen van afspraken;
 • Het voorbereiden en notuleren van vergaderingen;
 • Contacten met andere afdelingen voeren;
 • Zakelijke correspondentie verzorgen;
 • Personele zaken beheren;
 • Facilitaire zaken regelen;
 • Leiding geven aan het secretariaat.

 

Office managers kunnen werkzaam zijn op kantoren van verschillende soorten organisaties. Van commerciële bedrijven tot culturele instellingen en van overheidsdiensten tot ict-bedrijven. Office managers kunnen zowel op een groot kantoor werken, dan ben je office manager van een grotere afdeling, of een klein kantoor, dan ben je office manager van het hele bedrijf. Een office manager is onderdeel van de ondersteuning van een bedrijf. Ze geven leiding aan het secretariaat of zijn daar onderdeel van. Je werkt bijvoorbeeld samen met de facilitair manager en de P&O-adviseurs. Als projectmanager moet jij beschikken over een aantal skills. Jij bent:

 • Assertief;
 • Klantgericht;
 • Integer;
 • Accuraat;
 • Kritisch; 
 • Flexibel;
 • Stressbestendig. 

 

Een goede office manager is de spil van de organisatie. Hij kan met veel verschillende types mensen overweg en weet wat er speelt in een bedrijf. De organisatie loopt op rolletjes. Hij is van alle markten thuis en weet overal wat vanaf. Van kantoorautomatisering en ICT tot leidinggeven, alles wat hoort bij een modern kantoor wordt meegepakt. 

 

Ben jij enthousiast geworden en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als office manager bij een leuk bedrijf? Bekijken dan onze vacatures en wie weet vind jij snel een nieuwe baan!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?