Sparklingpeople login

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Social Login

Sparkling People is een vriendenbedrijf

Yuhwi, Kas en Jeroen, die elkaar al uit de zandbak kennen, besloten na het gezamenlijk vieren van hun 30ste verjaardag samen te gaan ondernemen.
Sparkling People is een vriendenteam dat bestaat uit hospitality en recruitment specialisten.

Jeroen ontdekte in 2007 een passie voor arbeidsbemiddeling tijdens de zoektocht naar proppers op het zonovergoten Kreta. Ja… Jeroen was verantwoordelijk voor de werving van het personeelsbestand van een Australische evenementen organisatie op een Grieks partyoord, waar hij zichzelf via Hyves aangeleerd heeft om mensen te werven.

Het kwartje viel niet direct maar na een aantal gesprekken met recruiters  wist hij het zeker ‘arbeidsbemiddeling is prachtig’.

Deze passie voor het vak ging nooit meer verloren. In verschillende functies bij YoungCapital, InWork en zelfs bij een uitzendbureau in Suriname ontdekte Jeroen dat er een onuitputtelijke bron aan energie vrijkomt bij het werken met ‘leuke mensen en mooie bedrijven’

 

Werken met leuke mensen

Wat zijn leuke mensen? Leuke mensen zijn wat Sparkling People betreft:

    Enthousiast;
    Ondernemend;
    Ambitieus;
    Gepassioneerd.


Kas en Yuwhi hebben samen de afgelopen jaren een café en evenementen organisatie gerund en beschikken over een behoorlijk netwerk aan horeca talenten. In deze periode hebben ze aan den lijve ondervonden dat iemand met een horeca mentaliteit over het algemeen enthousiast, ondernemend, ambitieus en gepassioneerd is.
Via www.sterrenbanen.nl vindt Sparkling People talent met een horeca achtergrond. Als dit talent toe is aan een carrière switch bemiddelen wij ze graag richting een volgende stap.   

Sparkling People werkt niet alleen maar met horeca mensen. We waarderen een stage of ervaring in het buitenland, topsport mentaliteit of passie voor postzegels ook in onze talenten.

De kracht van een vriendenbedrijf

Loyaal, direct, gedreven en positief. Niet zomaar kreten. Kreten die de vriendschap van het team achter Sparkling People omschrijven en daarmee de bedrijfscultuur kenmerken. Samenwerken met een vriendenbedrijf betekent werken met een partner die voor je door het vuur gaat en je aanspreekt als het hem of haar niet zint. Dat aanspreken en door het vuur gaan doen we op een positieve manier, met een gezonde dosis humor!

Social Media

Volg Sparklingpeople op je favoriete social media kanalen.

Volg ons op:

     

Contact Informatie

Contact opnemen met Sparklingpeople kan op de volgende manieren:
  info@sparklingpeople.nl
 023 - 7440504