< Teamoverzicht

Josje Geluk

Even voorstellen

Ik ben Josje Geluk en ik ben sinds 5 jaar woonachtig in het mooie Bergen, een plek waar ik het liefst nooit meer weg ga. In mijn vrije tijd geniet ik van het strand, vrienden en familie.

Op mijn 21ste rondde ik de Hogere Hotelschool in Leeuwarden af. Direct daarna begon ik mijn carrière als recruiter bij YoungCapital. Hier heb ik 5 jaar mogen werken in diverse functies. Nadat ik hier was gestart, ging mijn interesse al snel uit naar de sales. In de laatste twee jaar heb ik mij verder mogen ontwikkelen in het national account team van YoungCapital. Hier sloot ik mooie klanten aan die ik op strategisch niveau mocht bedienen.

 

Na 5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde terug naar een kleine organisatie waar ik snel kon schakelen en mijn ondernemersmentaliteit optimaal kon inzetten. Dat werd Sparkling People. Als Head of Sales ben ik dagelijks in gesprek met ambitieuze bedrijven die opzoek zijn naar talenten.

Wij van Sparkling People denken graag strategisch mee hoe wij organisaties kunnen ondersteunen bij de instroom van nieuwe talenten. Heb jij een HR vraagstuk waar je graag over wilt sparren, of wil je je huidige team uitbreiden met blije en ambitieuze young professionals? Dan kom ik graag met jou in contact!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?