< Teamoverzicht

Josje Geluk

Even voorstellen

Ik ben Josje Geluk en ik ben sinds 5 jaar woonachtig in het mooie Bergen, een plek waar ik het liefst nooit meer weg ga. In mijn vrije tijd geniet ik van het strand, vrienden en familie.

Op mijn 21ste rondde ik de Hogere Hotelschool in Leeuwarden af. Direct daarna begon ik mijn carrière als recruiter bij YoungCapital. Hier heb ik 5 jaar mogen werken in diverse functies. Nadat ik hier was gestart, ging mijn interesse al snel uit naar de sales. In de laatste twee jaar heb ik mij verder mogen ontwikkelen in het national account team van YoungCapital. Hier sloot ik mooie klanten aan die ik op strategisch niveau mocht bedienen.

 

Na 5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde terug naar een kleine organisatie waar ik snel kon schakelen en mijn ondernemersmentaliteit optimaal kon inzetten. Dat werd Sparkling People. Als Head of Sales ben ik dagelijks in gesprek met ambitieuze bedrijven die opzoek zijn naar talenten.

Wij van Sparkling People denken graag strategisch mee hoe wij organisaties kunnen ondersteunen bij de instroom van nieuwe talenten. Heb jij een HR vraagstuk waar je graag over wilt sparren, of wil je je huidige team uitbreiden met blije en ambitieuze young professionals? Dan kom ik graag met jou in contact!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?