< Teamoverzicht

Claire Oort

Even voorstellen

Hi! Ik ben Claire en ik woon in het kleurrijke Amsterdam-Zuidoost. Ik ben opgegroeid in Hasselt, een klein stadje naast Zwolle, maar als jong meisje wist ik al dat ik later in Amsterdam zou gaan wonen. In mijn vrije tijd hou ik er van om te reizen, shoppen en leuke dingen te doen met mijn vriend(en) en familie. Doordat ik hou van reizen, het ontdekken van ‘andere’ culturen en het leren kennen van nieuwe mensen, besloot ik om hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs te studeren. Voor en tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan als verkoopster binnen de Retailbranche. Na mijn studie wist ik niet precies wat ik wilde worden, wel wist ik dat ik mijn sales ervaring wilde combineren met het leren kennen van nieuwe mensen. Bij Sparkling People heb ik een baan gevonden waarbij ik dat kan doen! Ik richt me op het bemiddelen van sales talent.

 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2000 - €2500
Haarlem

Online marketeer

Fulltime, Flexibel, Part-time | Universiteit, HBO

We zoeken bij Sparkling People naar een online marketeer! Ben jij 32 uur tot 40 uur per week beschikbaar? Houd je van schrijven, het bijhouden van social media en het optimaliseren van de customer journey? Lees dan verder!

Card Image
€1900-2500
Hoofddorp

Junior accountmanager

Fulltime | MBO

We zoeken een junior accountmanager die een online jobboard weer helemaal op de kaart zet! Zie jij het als een uitdaging om voor nieuwe klanten te zorgen en daarmee het bedrijf te laten groeien? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Card Image
€3000 - €3500
Hoofddorp

Teamleider klantenservice IT

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Hoofddorp hebben we een teamleider functie openstaan. Heb jij leidinggevende kwaliteiten en wil jij het IT klantenservice team gaan managen? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?