Mees Bruin

Junior Recruiter

Hoi! Mijn naam is Mees en ik woon in Bergen. Momenteel zit ik in mijn derde jaar Business Studies aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. Ik loop vanaf september 2020 stage bij Sparkling People en ik hoop dat ik mezelf bij dit bedrijf op verschillende vlakken kan ontwikkelen. Ik sta te trappelen om de kennis die ik in de afgelopen twee jaar heb opgedaan toe te passen bij Sparkling People. Het lijkt me enorm gaaf om iemand blij te maken met een baan waar diegene daadwerkelijk gelukkig van wordt! Voor mij staat werkplezier hoog in het vaandel en dit is ook wat ik probeer mee te geven aan de kandidaten.

Mensen zien mij als: leergierig, sociaal, enthousiast, sportief en ondernemend. Daarnaast heb ik een grote passie voor golfsurfen! Naast het werken bij Sparkling People geef ik in de weekenden surflessen. 

De enthousiaste en ondernemende houding die Sparkling People heeft, spreekt me enorm aan. Ik ben er ook van overtuigd dat ik het de komende tijd ontzettend naar mijn zin ga hebben bij Sparkling People!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?