Josje Geluk

Head of Sales

Ik ben Josje Geluk en ik ben sinds 5 jaar woonachtig in het mooie Bergen, een plek waar ik het liefst nooit meer weg ga. In mijn vrije tijd geniet ik van het strand, vrienden en familie.

Op mijn 21ste rondde ik de Hogere Hotelschool in Leeuwarden af. Direct daarna begon ik mijn carrière als recruiter bij YoungCapital. Hier heb ik 5 jaar mogen werken in diverse functies. Nadat ik hier was gestart, ging mijn interesse al snel uit naar de sales. In de laatste twee jaar heb ik mij verder mogen ontwikkelen in het national account team van YoungCapital. Hier sloot ik mooie klanten aan die ik op strategisch niveau mocht bedienen.

 

Na 5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde terug naar een kleine organisatie waar ik snel kon schakelen en mijn ondernemersmentaliteit optimaal kon inzetten. Dat werd Sparkling People. Als Head of Sales ben ik dagelijks in gesprek met ambitieuze bedrijven die opzoek zijn naar talenten.

Wij van Sparkling People denken graag strategisch mee hoe wij organisaties kunnen ondersteunen bij de instroom van nieuwe talenten. Heb jij een HR vraagstuk waar je graag over wilt sparren, of wil je je huidige team uitbreiden met blije en ambitieuze young professionals? Dan kom ik graag met jou in contact!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?