Kelvin Silvius

Remote Recruiter

Hee hallo, mijn naam is Kelvin en ik werk als remote recruiter voor Sparkling People op Bali.

Na het afronden van mijn bachelor International Business and Languages kwam ik door het opvolgen van een Linkedin bericht in het recruitment vak terecht. Dit heb ik een jaar met heel veel plezier gedaan en ik heb vele successen mogen beleven. Alleen kriebelde bij mij toch altijd het gevoel dat ik graag meer van de wereld zou willen zien. Om deze reden besloot ik om een sprong in het diepe te wagen, alles achter te laten in Nederland en de wijde wereld in te trekken.

 

Na twee jaar gevuld met avontuur en vele mooie herinneringen ben ik gaan kijken naar een mogelijkheid om te kunnen werken vanuit het buitenland. Toen ik Didier zijn foto's zag dacht ik bij mezelf: werken op Bali, dat wil ik ook! Op Bali wonen en op afstand recruiten voor de Nederlandse markt: op deze manier kan ik mijn passie voor surfen en mijn liefde voor recruiten combineren.

 

Vanaf dat moment is het allemaal heel snel gegaan. Ik stuurde een bericht naar Didier, waarna er een videogesprek werd ingepland met Jeroen: vlak daarna werden de tickets geboekt en werd ik onderdeel van Sparkling People.

Nu lijkt het me geweldig om anderen te inspireren en ze te helpen om net zo'n gave baan te vinden als ik heb!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?