Jay Griffioen

Remote Recruiter

Aloha! Ik ben Jay en ik werk als remote recruiter op Bali. Zelf ben ik vanaf kleins af aan met reizen opgevoed. Tijdens mijn studie heb ik een minor in Australië en een stage in de Verenigde Staten gedaan. Hierna wist ik zeker dat ik graag een aantal jaar vanuit het buitenland wil werken.

 

Na het afronden van mijn studie International Business and Management was het dan eindelijk zover. Grenzeloos genieten, mijn doel, mede door de ervaring die Sparkling People al had met het remote werken ben ik na een aantal gesprekken met Jeroen en Didier tot de conclusie gekomen dat ik deze kans voor geen goud kon laten schieten.

 

Mijn extraverte persoonlijkheid, ambitie, en de behoefte aan avontuur hoop ik te combineren vanaf Bali met zowel klanten als kandidaten in Nederland. Door de ervaring binnen het team ging het ineens zo snel, ik kreeg het bericht dat mijn scriptie was goedgekeurd en de volgende dag waren de tickets besteld. Een week later in Nederland mijn collega’s ontmoet, om vervolgens de maandag daarop het vliegtuig naar Indonesië te pakken om te gaan werken op Bali.

 

Ik gun iedereen hetzelfde gevoel als dat ik krijg van mijn baan, en hoop dat ik veel mensen kan helpen met het vinden van hun werknemers of droombaan.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?