We delen dit graag via mail!

Vul hier je naam en e-mailadres in

;

Kennis en inspiratie voor werkgevers

Alles wat je als werkgever wilt weten

Op zoek naar tips en tricks om werkgeluk te creëren voor jouw werknemers? Of kun je wel wat handige informatie gebruiken om jouw employer brand naar een hoger niveau te tillen? Dan zit je hier goed.

Dankzij onze jarenlange ervaring op de recruitment markt weten we waar kandidaten naar kijken en hoe je kan inspelen op hun behoeften. Onze kennis hebben we samengevoegd in handige documenten, die je hier kunt downloaden.

Waar wacht je nog op?!

 • Make remote work work

  De voor- en nadelen van remote werken | Tips om remote werken te implementeren in jouw bedrijf | Hoe geef je remote werken vorm? | Wat faciliteer je voor je werknemers? | Lees het in deze whitepaper!

  Download hier
 • Wij zijn Sparkling People - Culture Code

  In deze Culture Code delen we hoe we onze glimlach bewaken en hoe we wereldwijd werkgeluk gaan realiseren. Ben je nog geen onderdeel van Sparkling People? Dan hoop ik dat jij je bij ons voegt. Als klant, kandidaat of ambassadeur. Waarom? Omdat we werken met een glimlach!

  Download hier
 • Het belang van vitaliteit op de werkvloer

  Vitaliteit op de werkvloer is onmisbaar. Bedrijven die aandacht besteden aan vitaliteit profiteren van beter presterende medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie vitaler wordt? Download deze whitepaper en kom erachter!

  Download hier
 • Remote werken: dé manier om talent aan te trekken in de huidige markt

  Wij zien dat de omgeving waarin iemand werkt een enorme invloed kan hebben op zijn of haar glimlach. Daarom zijn wij op onderzoek gegaan naar het belang van de mogelijkheid om remote te werken. We hebben bijna- of recent afgestudeerden gevraagd naar hun kijk op dit topic. Die resultaten, samen met andere inzichten, tips en tricks, hebben we gebundeld in deze whitepaper.

  Download hier
 • De invloed van recruitment marketing op employer branding

  Employer branding is een woord waar heel wat 'buzz' om rond zoemt. Maar wat is het eigenlijk? En hoe ga je hiermee aan de slag? We delen inzichten, tips en tricks om aan de slag te gaan met jouw werkgeversmerk.

  Download hier
 • Het schrijven van een vacaturetekst

  In deze whitepaper geven wij jou wat handvatten om een goede vacaturetekst te schrijven. Je krijgt antwoorden op vragen als: hoe bouw je een vacaturetekst op? En wat moet er allemaal in een vacature staan?

  Download hier
 • Hoe behouden wij onze glimlach?

  Een deel van ons HR beleid wordt ‘Work With a Smile campagne’ genoemd. Graag delen we negen hoogtepunten uit deze campagne om de belofte ‘een blij contactpersoon’ kracht bij te zetten.

  Download hier
 • Zakelijk Bloggen - 10 redenen waarom je als bedrijf een blog zou moeten starten

  Een blog is hét medium om unieke, entertainende en up-to-date informatie te delen. Voor bedrijven zijn er vele voordelen om een zakelijke blog te beginnen. We geven je de 10 grootste voordelen van zakelijk bloggen in deze whitepaper!

  Download hier

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?