In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Lijkt het jou leuk om binnen de ICT te werken en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Binnen de ICT is tegenwoordig veel personeel nodig, waardoor de kans op een baan ook erg hoog is. Wij hebben hieronder de leukste ICT vacatures voor jou op een rijtje gezet.

4 vacatures gevonden

Customer Success Manager

€5500 - €7000
Utrecht
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een snelgroeiende technologie scale-up zijn wij op zoek naar een Customer Success Manager. In deze rol ben je bezig met het bouwen van sterke relaties om het algehele zakelijke succes van het bedrijf te bereiken. Hier krijg je ook veel voor terug! Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Productmanager

€4000 - €5000
Alkmaar
Fulltime
HBO, MBO

Voor een duurzaam groeiend bedrijf in de zonne-energie in Alkmaar zijn wij op zoek naar een ervaren Product Manager. Ben jij communicatief sterk, analytisch en ervaren in het geven van trainingen? Dan pas jij binnen het gewenste profiel! 

Customer Success Manager

€2500 - €3000
Alkmaar
Fulltime
HBO, MBO

Ben jij op zoek naar een diverse, toffe baan bij een gaaf bedrijf in Alkmaar? Wij zijn op zoek naar een Customer Succes Manager die affiniteit heeft met bedrijfsontwikkelingen! Ben jij op zoek naar een fulltime leuke baan? Lees dan snel verder.

Customer Success Manager

€3500 - €4500
Rotterdam
Fulltime
Universiteit, HBO

Voor een snelgroeiend en ambitieus bedrijf in de uitzendbranche met een vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Customer Success Manager. Ben jij een gemotiveerde doorpakker met lef die graag ondernemerschap toont tijdens het werk? Dan is deze functie iets voor jou!

Een beroep binnen de ICT wordt steeds belangrijker in de tijd van nu en hier is dan ook steeds meer behoefte aan. Door deze behoefte is het niet altijd nodig dat je al bent opgeleid als ICT’er, maar zijn er soms ook mogelijkheden om bij een bedrijf opgeleid te kunnen worden. Ook kan je met zowel een MBO als HBO diploma aan de slag in de ICT. In een wereld die steeds meer digitaal wordt, zijn banen binnen de ICT ook steeds belangrijker. 

 

ICT is een breed begrip en binnen deze branche kan je dan ook veel kanten op. Hierbij kan je onder andere denken aan Front- en Back-end developer, Systeembeheerder of Business Analist. Een aantal functies zullen hieronder wat duidelijker worden beschreven.

 

Front-end Developer

 

Als Front-end Developer hou jij je bezig met het ontwikkelen van alle zichtbare onderdelen bij een website. Jij zorgt ervoor dat alles zo geprogrammeerd is dat het gemaakte ontwerp goed naar voren komt. Denk hierbij aan de grootte van de tekst, hoe de afbeeldingen weergegeven worden en hoe de gehele structuur eruit ziet. Binnen dit beroep zal je gebruik maken van verschillende programmeertalen, zoals Javascript of HTML. 

 

Applicatiebeheerder

 

Als Applicatiebeheerder ben je bezig met het beheren van, zoals de naam als zegt, een applicatie of ook wel een app genoemd. Jij zorgt ervoor dat alle ‘bugs’ eruit worden gehaald en de applicatie steeds verder verbeterd wordt. Dit doe je door feedback van gebruikers te vragen en zelf goed op de hoogte te zijn van alle technische ontwikkelingen. 

 

Business Analist

 

Als Business Analist ben je de schakel tussen de medewerkers van een bedrijf en de ICT medewerkers. De behoeftes van de medewerkers zal jij vertalen naar ICT behoeftes en hierbij ook oplossingen bieden. Daarnaast zal jij ook de ICT medewerkers helpen bij de uitvoering van deze veranderingen. 

 

Webdeveloper

 

Als Webdeveloper ben je bij het gehele proces van het maken van een website of app betrokken. Je gaat je bezig houden met het ontwerpen, bouwen en ook online zetten van een website of app. Wanneer dit product eenmaal gemaakt is en online staat, kan het soms ook voorkomen dat je dit gaat onderhouden. Een hele veelzijdige functie met veel afwisseling dus!

 

Ben jij net afgestudeerd en wil je binnen de ICT werken of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel tussen onze vacatures!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?