In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Lijkt het jou leuk om binnen de ICT te werken en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Binnen de ICT is tegenwoordig veel personeel nodig, waardoor de kans op een baan ook erg hoog is. Wij hebben hieronder de leukste ICT vacatures voor jou op een rijtje gezet.

7 vacatures gevonden

Implementatie Consultant

€3000 - €4000 per maand
Haarlem
Fulltime, Flexibel, Part-time
HBO

Voor een snel groeiend bedrijf in Haarlem zoeken wij een Implementatie Consultant voor 32 tot 40 uur per week. Heb jij ervaring met de implementatie van softwareoplossingen en kan jij een nieuwe ICT omgeving je snel eigen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Backend Developer in Capelle aan den Ijssel

€4000 - €8000 per maand
Capelle aan den Ijssel
Fulltime
HBO, MBO

Voor een leuk bedrijf in Capelle aan den Ijssel zijn wij op zoek naar een enthousiaste Backend Developer! Heb jij ervaring met container orchestrators en vergelijkbare tools en ben jij op zoek naar een fulltime leuke baan? Lees dan snel verder. 

Business Intelligence Specialist in Rotterdam

€4000 - €5000 per maand
Rotterdam
Fulltime

Lijkt het jou leuk om in de uitzendbranche te werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 tot 40 uur per week? Voor deze vacature in Rotterdam zijn we op zoek naar iemand die goed kan communiceren en energie krijgt van het geven van advies.

Senior Tech Lead in Rotterdam

€4500 - €6000 per maand
Rotterdam
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een leuk bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Senior Tech Lead. Ben jij een developer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en wil je hét aanspreek punt zijn van een tof development team? Dan is dit dé vacature voor jou! Lees snel verder. 

Senior Frontend Developer in Rotterdam

€4000 - €5500 per maand
Rotterdam
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een leuk bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Senior Frontend Developer. Ben jij een developer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en wil je werken met de nieuwste technologieën? Dan is dit dé vacature voor jou! 

Medior Frontend Developer in Rotterdam

€3300 - €4500 per maand
Rotterdam
Fulltime
HBO, Universiteit, VWO

Voor een leuk bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Medior Frontend Developer. Ben jij een developer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en wil je werken met de nieuwste technologieën? Dan hebben wij dé vacature voor jou! 

Staat jouw vacature er niet tussen?

Neem contact op met één van onze recruiters

Junior Frontend Developer in Rotterdam

€2700 - €3300 per maand
Rotterdam
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een leuk bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Frontend Developer. Ben jij een developer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en wil je werken met de nieuwste technologieën? Dan hebben wij dé vacature voor jou! 

Een beroep binnen de ICT wordt steeds belangrijker in de tijd van nu en hier is dan ook steeds meer behoefte aan. Door deze behoefte is het niet altijd nodig dat je al bent opgeleid als ICT’er, maar zijn er soms ook mogelijkheden om bij een bedrijf opgeleid te kunnen worden. Ook kan je met zowel een MBO als HBO diploma aan de slag in de ICT. In een wereld die steeds meer digitaal wordt, zijn banen binnen de ICT ook steeds belangrijker. 

 

ICT is een breed begrip en binnen deze branche kan je dan ook veel kanten op. Hierbij kan je onder andere denken aan Front- en Back-end developer, Systeembeheerder of Business Analist. Een aantal functies zullen hieronder wat duidelijker worden beschreven.

 

Front-end Developer

 

Als Front-end Developer hou jij je bezig met het ontwikkelen van alle zichtbare onderdelen bij een website. Jij zorgt ervoor dat alles zo geprogrammeerd is dat het gemaakte ontwerp goed naar voren komt. Denk hierbij aan de grootte van de tekst, hoe de afbeeldingen weergegeven worden en hoe de gehele structuur eruit ziet. Binnen dit beroep zal je gebruik maken van verschillende programmeertalen, zoals Javascript of HTML. 

 

Applicatiebeheerder

 

Als Applicatiebeheerder ben je bezig met het beheren van, zoals de naam als zegt, een applicatie of ook wel een app genoemd. Jij zorgt ervoor dat alle ‘bugs’ eruit worden gehaald en de applicatie steeds verder verbeterd wordt. Dit doe je door feedback van gebruikers te vragen en zelf goed op de hoogte te zijn van alle technische ontwikkelingen. 

 

Business Analist

 

Als Business Analist ben je de schakel tussen de medewerkers van een bedrijf en de ICT medewerkers. De behoeftes van de medewerkers zal jij vertalen naar ICT behoeftes en hierbij ook oplossingen bieden. Daarnaast zal jij ook de ICT medewerkers helpen bij de uitvoering van deze veranderingen. 

 

Webdeveloper

 

Als Webdeveloper ben je bij het gehele proces van het maken van een website of app betrokken. Je gaat je bezig houden met het ontwerpen, bouwen en ook online zetten van een website of app. Wanneer dit product eenmaal gemaakt is en online staat, kan het soms ook voorkomen dat je dit gaat onderhouden. Een hele veelzijdige functie met veel afwisseling dus!

 

Ben jij net afgestudeerd en wil je binnen de ICT werken of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel tussen onze vacatures!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?