Op zoek naar medewerkers met een glimlach? Daar helpen wij jou graag bij!

Je niet meer druk hoeven maken over openstaande vacatures, dat wil iedere werkgever toch? Wij helpen je graag bij het vinden van nieuwe medewerkers. Dit doen wij op onze eigen, Sparkling manier: persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach.


Kun jij hulp gebruiken bij het vinden van talent? Neem contact met ons op en geniet van de kracht van blije mensen!

Onze diensten

 • Werving en selectie

  Onze werving en selectie service ontzorgt je volledig: van het creëren van aantrekkelijke vacatureteksten en actieve kandidatenspeurtochten tot diepgaande evaluaties en begeleiding bij de selectie. Bespaar tijd en energie, en verzeker jezelf van top medewerkers.


  Lees meer
 • Uitzendkrachten

  Op zoek naar flexibele arbeidskrachten? Wij sturen een medewerker die voldoet aan jouw vraag en zorgen voor de betaling van zijn of haar salaris, plus alles wat daarbij komt kijken. Slim, flexibel en direct inzetbaar. Voor je weekend- of avondplanning, als vakantiekracht of parttimer, maar ook voor piekmaanden of tijdelijke projecten.


  Lees meer
 • Detachering

  Op zoek naar flexibel en hooggekwalificeerd personeel? Onze detachering dienst biedt de perfecte oplossing. Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke versterking, projectmatige ondersteuning of specialistische expertise, wij leveren de juiste professionals om aan jouw specifieke wensen te voldoen.


  Lees meer
 • Recruitment Process Outsourcing

  Bij Recruitment Process Outsourcing staat ons recruitment en recruitmentmarketing apparaat tot je beschikking voor een x aantal uur per maand. Hieronder vallen werving, selectie, presentatie, ondersteuning bij verloning, onboarding en het managen van verblijfsduur.


  Lees meer
 • Freelance bemiddeling

  Geniet van professionele kracht voor een tarief per uur. Wij zijn altijd transparant in de hoogte van onze marge. Ideaal voor tijdelijke klussen of de vraag naar Remote werknemers.


  Lees meer

Specialisaties

We specialiseren ons in verschillende branches. Lees snel verder.

 • Marketing
 • Service
 • Sales
 • Logistiek
 • Organisatie
 • Callcenter
 • IT
 • Horeca

Bij Sparkling People zijn we gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals met dynamische bedrijven in diverse sectoren. Of je nu op zoek bent naar gepassioneerd sales talent, creatieve marketingmedewerkers, of betrouwbare ondersteuning in logistiek, service of organisatie; wij hebben de expertise en het netwerk om de perfecte match te vinden. Onze aanpak is persoonlijk en doelgericht, waarbij we altijd streven naar een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer. Ontdek onze gespecialiseerde diensten en laat ons je helpen het team te vormen dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Waarom Sparkling People

Sparkling People heeft een duidelijke missie: Wereldwijd Werkgeluk realiseren. Dit willen wij bereiken door mooie mensen te koppelen aan leuke bedrijven. We weten echter dat dit bij onszelf begint. Binnen Sparkling People werkt iedereen met een glimlach. Deze energie geven wij graag af bij al onze klanten en kandidaten die bij ons in het traject zitten. Jij wilt toch ook werken met blije collega’s?!

Ons DNA

 • Impact

  Wij realiseren werkgeluk.

  Wij gaan voor duurzaam werkgeluk voor kandidaten en klanten. Zo bouwen we aan ons eigen werkplezier en creëren we een gevoel van voldoening.

 • Uitdaging

  Wij willen samen winnen.

  Wij dagen onszelf en elkaar op een speelse manier uit, gaan challenges aan en incasseren tegenslagen samen.

 • Verbinding

  Wij zoeken elkaar op.

  Wij zijn een vriendenteam. We stellen ons open naar elkaar op en zoeken actief verbinding met elkaar.

 • Avontuur

  Wij stretchen onze comfortzone.

  Wij tonen lef en creativiteit, proberen nieuwe dingen uit en geven zelf vorm aan ons -werkende- leven.

 • Eigenaarschap

  Wij zijn baas over ons eigen werk.

  We zijn proactief en precies in ons werk, zodat we zaken goed regelen.

Werkgelukmodel

Ons Work With a Smile model vormt de basis van onze visie over werkgeluk. Dit model ligt ten grondslag aan onze droom om de meest inspirerende werkgever van Nederlandse bodem te worden.

werkgelukmodel

Op zoek naar blije medewerkers?

Dat regelen wij voor je!

Onze werkwijze

Meer dan 50% van onze kandidaten komen de database binnen via recruitment marketing. 30% komt uit sourcing. Een uitgebreid selectieproces zorgt ervoor dat we de juiste kandidaten aan jou kunnen voorstellen. Kwaliteit staat altijd voorop. Dankzij onze persoonlijke aanpak leren we kandidaten echt goed kennen. Zo kunnen wij een sprankelende match maken tussen kandidaten en klanten.

Een greep uit onze klanten

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?