Optimaliseer jouw vacature met behulp van onze Vacature Check!

70% van de mensen die wij aan een baan helpen, solliciteert zelf. Hoe wij dit voor elkaar krijgen? Goede vacatureteksten! De kennis die wij hierover hebben, delen we graag met jou. Via onze Vacature Check geven we gratis advies over jouw vacatures ter waarde van €150,00. Door middel van handige tips en tricks helpen wij je om jouw vacatureteksten te optimaliseren. Vul jouw gegevens in en laat je verrassen!

Hoe gaat dit in z’n werk? Stuur de URL van jouw vacature op via onderstaand formulier. Binnen drie werkdagen ontvang je gratis feedback op jouw vacaturetekst. Ook sturen we een handige whitepaper over het schrijven van een vacaturetekst mee!

Laat jouw vacaturetekst achter en ontvang gratis feedback!

Heb jij jouw vacaturetekst nog niet geschreven? Geen probleem! Vul jouw gegevens in en we sturen je gratis onze whitepaper op over het schrijven van een vacaturetekst.

Vragen?
Neem contact op met Tessa!

1

Vraag een vacaturecheck aan via het formulier

2

Onze recruitment marketing expert Tessa analyseert jouw vacaturetekst

3

Binnen drie werkdagen ontvang je feedback op jouw tekst plus onze whitepaper 'Het schrijven van een vacaturetekst'

4

Jij kan op zoek naar sprankelend personeel!

Dit zeggen bedrijven over ons

placeholder

Anneloes Spit (Klimaatroute)

“Nadat Sparkling People onze kantoorhond verraste met iets lekkers, zijn we gaan samenwerken. Vanaf dat moment helpen ze ons aan commercieel talent in verschillende functies- de gedrevenheid en eerlijkheid van Sparkling People past bij ons!”

placeholder

Sebastiaan Tan (Temper)

“Sparkling People heeft ons zonder kosten en moeite te sparen aan een sales directeur geholpen. Ze staan voor je klaar als adviseur, ook wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat.”

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?