Werving en selectie

Werving en Selectie bij Sparkling People

Bij Sparkling People vinden we de perfecte match voor je bedrijf. Met zorgvuldige screening en werving op maat nemen we het hele recruitment proces uit jouw handen, van het schrijven van aantrekkelijke vacatures tot het uitvoeren van diepgaande screenings. Bespaar tijd en ontmoet de beste kandidaten!

Voordelen van Werving en selectie bij Sparkling People

  1. Benut onze uitgebreide netwerk van getalenteerde professionals in verschillende functiegebieden.
  2. Je hoeft je geen zorgen te maken om cv’s of vacatureteksten, die maken wij voor jou.
  3. Bespaar tijd. Wij nemen het hele proces uit handen, van het schrijven van vacatures tot diepgaande screenings.
  4. Geniet van maatwerk. Elke organisatie is uniek. We luisteren naar jouw specifieke behoeften, begrijpen jouw bedrijfscultuur en stellen een op maat gemaakt wervingsplan op dat past bij jouw organisatie.

Wat is werving en selectie?

Bij onze werving en selectie dienstverlening geef jij ons de opdracht om de meest geschikte kandidaat voor jouw vacature te vinden. Het is belangrijk om te benadrukken dat jij als werkgever wettelijk verantwoordelijk blijft voor de indiensttreding van de kandidaat. Evenals zijn of haar salaris en de kosten die gepaard gaan met verzuim of uitval.

Wat kost werving en selectie?

De kosten van werving en selectie zijn afhankelijk van de vraag en aanbod van het profiel dat je zoekt en de regio. Om die reden stellen we altijd een prijsvoorstel op maat op, gebaseerd op onze gegevens. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen informeren over de kosten.

No Cure, No Pay

Bij Sparkling People hanteren we een "no cure, no pay" beleid. Dit betekent dat er geen kosten verbonden zijn aan het werving en selectie proces, zolang wij geen geschikte kandidaat hebben geplaatst bij jouw bedrijf, er geen kosten verbonden zijn aan het werving en selectie proces.


Zo loop je geen financieel risico. Daarnaast kun je vertrouwen op onze expertise en toewijding, wetende dat je alleen betaalt voor de resultaten die we behalen.

Hoe lang duurt werving en selectie?

Hoelang het werving en selectie proces voor een openstaande functie duurt, is afhankelijk van vraag en aanbod binnen de desbetreffende branche. Daarnaast kunnen we met hand op ons hart zeggen dat we ons vol inzetten om jouw vacature in te vullen. Ons doel is om je zo snel mogelijk de ideale kandidaat te presenteren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We stellen pas iemand aan je voor als we ervan overtuigd zijn dat het een goede match is.

Werving en selectie bij Sparkling People.

Bij Sparkling People zoeken we – zoals onze naam al aangeeft – naar leuke mensen! We screenen de potentiële werknemers op basis van harde criteria. Voorstellen doen we alleen wanneer we denken dat de kandidaat goed in jouw bedrijf past. Als alles klopt, stellen we je voor aan je nieuwe collega. Is dit een schot in de roos? Dan neem je de kandidaat in dienst.


Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we in op jouw wensen en eisen om vervolgens een wervingstraject op maat te starten.

Onze werving en selectie dienst neemt het volledige proces uit handen. Van het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten en het actief zoeken naar geschikte kandidaten tot het uitvoeren van diepgaande screenings en het begeleiden van het selectieproces. Hier bespaar je waardevolle tijd en energie mee en verzeker je jezelf van de beste kandidaten.

Terug naar alle diensten Terug naar werkgevers

Heb je personeel nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?