Tarieven

Benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening?

Daarover gaan wij graag in gesprek met je.
Vul bijgaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je op zoek naar nieuwe werknemers?

Dan zit je bij ons goed! We brengen graag in kaart wat voor mensen bij jouw bedrijf passen. Elke dag krijgen we veel aanmeldingen op onze website binnen. Als wij iemand zien die geschikt is voor jouw bedrijf, stellen we die graag voor. Daarnaast zoeken we ook actief naar mensen die voldoen aan jouw profiel. Dit kan een tijdelijke vakantiekraht zijn, een fulltime young professional, maar ook een ervaren senior medewerker. We hebben een groot netwerk waar we graag gebruik van maken.

Onze diensten

Werving en selectie

Neem een adempauze! Onze werving en selectie service ontzorgt je volledig. We nemen het hele werving en selectie proces van je over. Van het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten en actieve kandidaat-speurtochten tot diepgaande screenings en begeleiding tijdens de selectiefase. Bespaar tijd en energie, en verzeker jezelf van toptalent.

Flexibele Uitzendkrachten

Behoefte aan flexibiliteit? Wij leveren een werknemer die perfect past bij jouw behoeften. Van salarisbetaling tot alle administratie eromheen - wij regelen het voor je. Slim, flexibel en direct inzetbaar. Of het nu gaat om weekend- of avondshifts, vakantiekrachten, parttimers, piekseizoenen of kortlopende projecten.

Detachering

Op zoek naar specialistische en flexibele krachten? Onze detacheringsservice biedt de perfecte oplossing. Of je nu tijdelijke versterking nodig hebt, ondersteuning voor projecten of specifieke expertise - we leveren de juiste professionals die naadloos aansluiten op jouw behoefte.

Recruitment Process Outsourcing

Schakel onze recruitmentmachine in! Met Recruitment Process Outsourcing staat ons recruitment- en recruitmentmarketingapparaat tot je beschikking voor een bepaald aantal uur per maand. Van werving en selectie tot presentatie, ondersteuning bij verloning, onboarding en het beheren van verblijfsduur. We regelen het allemaal, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Freelance bemiddeling

Ben je op zoek naar een dynamische manier om professionals in te huren? Wij bieden een tarief per uur aan, met volledige transparantie over onze marge. Deze aanpak is perfect voor tijdelijke opdrachten, maar ook als je behoefte hebt aan remote werknemers. Met ons aan je zijde bepaal jij de koers en het tarief.

No cure, no pay

Bij Sparkling People hanteren we een "no cure, no pay" beleid. Dit betekent dat er geen kosten verbonden zijn aan het werving en selectie proces, zolang wij geen geschikte kandidaat hebben geplaatst bij jouw bedrijf. Zo loop je geen financieel risico. Daarnaast kun je vertrouwen op onze expertise en toewijding, wetende adt je alleen betaalt voor de resultaten die we behalen.

Waarom Sparkling People?

  1. Wij zetten onze avontuurlijke instelling in om te zorgen voor TOP kandidaten.
  2. Onze ambitie zorgt ervoor dat we graag een stap extra zetten voor jullie.
  3. Werken met Sparkling People betekent werken met blije mensen.
  4. Wij zijn geen leverancier, maar een partner die transparent is en je verrast - dat is wat vrienden doen.
  5. Ieder stapje dat we voor je zetten moet uitstekend zijn - van het promoten van je vacatures tot het uitbetalen van salarissen.

Een sparkling client journey

  1. Je hebt een vacature openstaan en kunt hulp gebruiken
  2. Vul een contactformulier of tariefaanvraag in
  3. In een telefonische kennismaking bespreken we hoe het vervolg eruit ziet
  4. We maken kennis en gaan verder in op jouw wensen
  5. Ieder stapje dat we voor je zetten moet uitstekend zijn - van het promoten van je vacatures tot het uitbetalen van salarissen.

Terug naar werkgevers

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?