Detachering

Detachering bij Sparkling People

Op zoek naar flexibel en hooggekwalificeerd personeel? Onze detachering biedt de perfecte oplossing. Met een uitgebreid netwerk van ervaren professionals in diverse vakgebieden, kunnen wij snel en efficiënt de juiste kandidaten leveren die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Of je nu behoefte hebt aan ad-hoc versterking, gespecialiseerde projectondersteuning of niche-expertise, wij kunnen de juiste professionals leveren om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Voordelen van Detacheren bij Sparkling People

  1. Snel toegang tot gespecialiseerde talenten
  2. Ideaal voor flexibele en tijdelijke opdrachten
  3. Profiteer van een grote talent pool met diverse expertises
  4. Geniet van verminderde administratieve last
  5. Maatwerk en transparant

Wat is detachering?

Met onze detacheringsdienst gaat een medewerker tijdelijk en flexibel bij jouw bedrijf aan de slag. De medewerker blijft formeel in dienst bij Sparkling People wat wil zeggen dat wij verantwoordelijk zijn voor salarisadministratie, arbeidscontracten en andere werkgeversverplichtingen. De gedetacheerde medewerker wordt vervolgens bij jou geplaatst om specifieke taken, projecten of functies uit te voeren, waardoor de opdrachtgever flexibel kan inspelen op veranderende behoeften zonder langdurige verplichtingen.

Kosten detachering

Bij detachering gaat het om de inhuur van professionals voor een langere periode tegen een vooraf vastgesteld uurtarief. De kosten voor detachering variëren afhankelijk van factoren zoals het niveau van expertise, duur van de detachering, administratie en toeslag.

No Cure, No Pay

Bij Sparkling People hanteren we een "no cure, no pay" beleid. Dit betekent dat zolang wij geen geschikte kandidaat hebben geplaatst bij jouw bedrijf, er geen kosten verbonden zijn aan het werving en selectie proces.


Zo loop je geen financieel risico en kun jij vertrouwen op onze expertise en toewijding, wetende dat je alleen betaalt voor de resultaten die we behalen.

Hoe lang duurt detachering?

De duur van het bemiddelingsproces bij detachering hangt af van de vraag en het aanbod binnen de beroepsgroep, evenals jouw specifieke voorkeuren. Met jouw wensen als leidraad streven wij ernaar om de meest geschikte match te vinden. Ons streven is om je snel een ideale kandidaat te presenteren, zonder daarbij af te wijken van de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Detacheren bij Sparkling People.

Bij Sparkling People zoeken we – zoals onze naam al aangeeft – naar leuke mensen! We screenen de potentiële werknemers op basis van harde criteria. We introduceren kandidaten immers als we overtuigd zijn dat ze naadloos binnen jouw organisatie passen. Als alles in lijn is, presenteren we je aan je potentiële nieuwe teamlid.


Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we in op jouw wensen en eisen om vervolgens een wervingstraject op maat te starten.

Onze detacheringsdienst belooft flexibiliteit en expertise voor jouw organisatie. Maak gebruik van onze uitgebreide talentpool met diverse branchespecialisten.

Terug naar alle diensten Terug naar werkgevers

Heb je personeel nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?