Wij bemiddelen in Sparkling People

De kracht van een vriendenbedrijf

Op zoek naar medewerkers met een glimlach? Daar helpen wij jou graag bij!

Je niet meer druk hoeven maken over openstaande vacatures, dat wil iedere werkgever toch? Wij van Sparkling People nemen jouw zorgen uit handen en helpen je graag bij het vinden van nieuwe medewerkers. Dit doen wij op onze eigen, Sparkling manier: persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach.

Kun jij hulp gebruiken bij het vinden van talent? Neem contact met ons op en geniet van de kracht van blije mensen!

placeholder

Marketing

Op zoek naar gemotiveerd, enthousiast en creatief marketingtalent? Dan ben je bij Sparkling People aan het juiste adres! Ons team kent het vak en weet hoe creatief talent en online specialisten gevonden moeten worden.

placeholder

Service

Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij snappen de kracht van een glimlach als geen ander en helpen jou graag aan de ideale klantenservice medewerker, receptioniste of manager customer service!

placeholder

Sales

Ben jij op zoek naar sales talent voor jouw commerciële vacatures? Je hoeft zelf niet te zoeken, want wij gaan dolgraag op zoek naar de leukste inside sales medewerkers, accountmanagers en salesmanagers voor jou!

placeholder

Logistiek

Wij halen er energie uit om voor jou een magazijn medewerker, koerier of orderpicker te vinden, die vol trots en met een glimlach aan het werk gaat!

placeholder

Organisatie

Zoek je een medewerker die alle ballen tegelijkertijd in de lucht houdt? Iemand die prioriteiten kan stellen, snel kan schakelen en dingen regelt? Dan heb je in Sparkling People de ideale partner! Wij weten als geen ander hoe belangrijk snel schakelen is en helpen je graag het juiste organisatietalent te vinden.

placeholder

Callcenter

Sparkling People is specialist in het vinden van jouw callcenter medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een telefonisch verkoper, een klantenservice medewerker of een supervisor, wij sporen de juiste kandidaat voor je op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Kantoor
Kantoor

Dit zeggen bedrijven over ons

placeholder

Anneloes Spit (Klimaatroute)

“Nadat Sparkling People onze kantoorhond verraste met iets lekkers, zijn we gaan samenwerken. Vanaf dat moment helpen ze ons aan commercieel talent in verschillende functies- de gedrevenheid en eerlijkheid van Sparkling People past bij ons!”

placeholder

Sebastiaan Tan (Temper)

“Sparkling People heeft ons zonder kosten en moeite te sparen aan een sales directeur geholpen. Ze staan voor je klaar als adviseur, ook wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat.”

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?