Enthousiast Servicetalent

Zoek je een medewerker die alle ballen tegelijkertijd hoog houdt? Iemand die prioriteiten kan stellen, snel kan schakelen en het gewoon regelt? Dan ben je bij Sparkling People aan het juiste adres! Wij weten als geen ander wat het is om constant de boog gespannen te houden en snel te schakelen. We houden van organisatietalent en weten hoe we juist die groep kunnen vinden.

placeholder

Klantenservice Medewerker

Of je nu op zoek bent naar een backoffice medewerker, een client succes manager of een commercieel medewerker binnendienst, Sparkling People helpt jou met het vinden enthousiast servicetalent dat perfect bij jouw bedrijf past.

placeholder

Receptioniste

Een receptioniste is het eerste aanspreekpunt en dus ook de eerste indruk die mensen van een bedrijf krijgen. Daarom is het volgens ons heel belangrijk dat hij of zij ‘works with a smile’. Wij vinden de positieve, klantvriendelijke receptioniste waar jij naar op zoek bent!

placeholder

Manager Customer Service

Heb jij een manager nodig op jouw customer serviceafdeling? Iemand die meewerkt met het team of juist iemand die in staat is om het team aan te sturen en bij te sturen waar nodig? Wij gaan voor jouw bedrijf op zoek naar de beste customer servicemanagers in de markt!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Kantoor
Kantoor

Dit zeggen bedrijven over ons

placeholder

Anneloes Spit (Klimaatroute)

“Nadat Sparkling People onze kantoorhond verraste met iets lekkers, zijn we gaan samenwerken. Vanaf dat moment helpen ze ons aan commercieel talent in verschillende functies- de gedrevenheid en eerlijkheid van Sparkling People past bij ons!”

placeholder

Sebastiaan Tan (Temper)

“Sparkling People heeft ons zonder kosten en moeite te sparen aan een sales directeur geholpen. Ze staan voor je klaar als adviseur, ook wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat.”

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?