Ben jij op zoek naar sales talent voor jouw commerciële vacatures? Je hoeft zelf niet te zoeken, want wij vinden de leukste inside sales medewerkers, accountmanagers en salesmanagers voor jou!

Sparkling People is een vriendenbedrijf. Loyaliteit, gedrevenheid, directe communicatie, positiviteit en humor kenmerken onze bedrijfscultuur. Wij werken samen met kandidaten die zich hierin kunnen vinden en werkgevers die dit kunnen waarderen. Wij bemiddelen leuke mensen aan mooie bedrijven en specialiseren ons in de werving van gedreven sales toppers.

placeholder

Inside Sales

Op zoek naar een inside sales medewerker, desk accountmanager of telefonisch verkoper? Wij beschikken over gedreven bel talenten die je op oproepbasis kunt inhuren. Daarnaast kunnen we jou ook helpen aan fulltime kanjers om klanten te winnen via telefonische verkoop.

placeholder

Accountmanagers

Of je nu op zoek bent naar een accountmanager binnendienst of buitendienst, junior of senior, Sparkling People helpt jou met het vinden van een accountmanager die jouw klanten beheert en perfect bij jouw bedrijf past.

placeholder

Salesmanagers

Heb jij behoefte aan een nieuwe leidinggevende op de sales afdeling? Iemand die meewerkt met het team of juist iemand die in staat is om koers te bepalen en hier beleid op uit te zetten? Wij gaan graag voor jou op zoek naar de beste salesmanagers in de markt!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Kantoor
Kantoor

Dit zeggen bedrijven over ons

placeholder

Anneloes Spit (Klimaatroute)

“Nadat Sparkling People onze kantoorhond verraste met iets lekkers, zijn we gaan samenwerken. Vanaf dat moment helpen ze ons aan commercieel talent in verschillende functies- de gedrevenheid en eerlijkheid van Sparkling People past bij ons!”

placeholder

Sebastiaan Tan (Temper)

“Sparkling People heeft ons zonder kosten en moeite te sparen aan een sales directeur geholpen. Ze staan voor je klaar als adviseur, ook wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat.”

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?