Sparkling People is specialist in het vinden van jouw callcenter medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een telefonisch verkoper, een klantenservice medewerker of een supervisor, wij vinden de juiste persoon voor je!

Het oplezen van een script past niet helemaal bij de avontuurlijke instelling waarop wij onze kandidaten het liefst selecteren. Ben jij toe aan gedrevenheid in jouw callcenter? Sta je open voor medewerkers die denken in kansen en daarmee overtuigend overkomen? Dan lijken wij bij elkaar te passen!

placeholder

Telefonisch Verkoper

Ben jij op zoek naar commercieel talent met ambitie? Medewerkers die niet bang zijn voor een uitdaging en het woord opgeven niet in hun woordenboek hebben staan? Wij vinden enthousiast verkooptalent voor jouw bedrijf!

placeholder

Klantenservice Medewerker

Een klantenservice medewerker is het aanspreekpunt voor klanten met vragen, opmerkingen of problemen. Daarom is het volgens ons belangrijk dat hij of zij servicegericht en klantvriendelijk is. Sparkling People vindt de juiste klantenservice medewerker voor jou!

placeholder

Supervisor

Behoefte aan een supervisor voor jouw callcenter? Iemand die het team aan kan sturen, over een can-do mentaliteit beschikt en een ondernemende instelling heeft? Wij gaan graag op zoek naar de perfecte supervisor voor jouw bedrijf of callcenter.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Kantoor
Kantoor

Dit zeggen bedrijven over ons

placeholder

Anneloes Spit (Klimaatroute)

“Nadat Sparkling People onze kantoorhond verraste met iets lekkers, zijn we gaan samenwerken. Vanaf dat moment helpen ze ons aan commercieel talent in verschillende functies- de gedrevenheid en eerlijkheid van Sparkling People past bij ons!”

placeholder

Sebastiaan Tan (Temper)

“Sparkling People heeft ons zonder kosten en moeite te sparen aan een sales directeur geholpen. Ze staan voor je klaar als adviseur, ook wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat.”

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?