Zoek je een medewerker die alle ballen tegelijkertijd in de lucht houdt? Iemand die prioriteiten kan stellen, snel kan schakelen en dingen regelt? Dan heb je in Sparkling People de ideale partner! Wij weten als geen ander hoe belangrijk snel schakelen is en helpen je graag het juiste organisatietalent te vinden.

Sparkling People is een vriendenbedrijf. Loyaliteit, gedrevenheid, directe communicatie, positiviteit en humor kenmerken onze bedrijfscultuur. Wij werken samen met kandidaten die zich hierin kunnen vinden en werkgevers die dit kunnen waarderen. Wij bemiddelen leuke mensen aan mooie bedrijven en specialiseren ons in de werving van gedreven organisatietalent.

placeholder

Administratief Medewerker

Naast commercieel talent, creatieve marketeers en ondernemende duizendpoten kunnen wij jou ook helpen aan ondersteuning voor verschillende afdelingen. Kun je iemand gebruiken die flexibel is, snel kan schakelen en nauwkeurig werkt? Dan hebben wij misschien wel het talent dat jij zoekt!

placeholder

Recruiter

Ben jij op zoek naar iemand die voor jouw organisatie de beste kandidaten uit de markt vist? Bemiddel je kandidaten in een bepaalde niche en kom je eigenlijk nooit commerciële recruiters tegen? Wij helpen jou graag met het vinden van de allerbeste recruiters en intercedenten!

placeholder

Project Manager

Behoefte aan een duizendpoot die met jouw klanten, team van medewerkers en leveranciers kan schakelen? Heeft jouw bedrijf iemand nodig met een can-do mentaliteit en een ondernemende instelling? Wij gaan graag op zoek naar de ideale projectmanager voor jouw bedrijf!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Kantoor
Kantoor

Dit zeggen bedrijven over ons

placeholder

Anneloes Spit (Klimaatroute)

“Nadat Sparkling People onze kantoorhond verraste met iets lekkers, zijn we gaan samenwerken. Vanaf dat moment helpen ze ons aan commercieel talent in verschillende functies- de gedrevenheid en eerlijkheid van Sparkling People past bij ons!”

placeholder

Sebastiaan Tan (Temper)

“Sparkling People heeft ons zonder kosten en moeite te sparen aan een sales directeur geholpen. Ze staan voor je klaar als adviseur, ook wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat.”

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?