Ook voor jouw openstaande logistieke functies kun je bij Sparkling People terecht. Wij vinden de ideale magazijn medewerker, koerier of order picker voor jouw bedrijf!

In de zoektocht naar de juiste logistieke kanjers voor jouw bedrijf kijken wij goed naar wat voor kandidaten er bij jou passen. We hebben er lang over getwijfeld om logistiek aan ons dienstenpakket toe te voegen. Toch zijn we onwijs blij en trots dat we deze stap hebben gezet! Juist in logistieke beroepen waarderen onze klanten het enthousiasme en de vrolijkheid van onze kandidaten.

placeholder

Magazijnmedewerker

Wil jij een net en georganiseerd magazijn en ben je op zoek naar vrolijke en enthousiaste magazijnmedewerkers die dit mogelijk maken? Sparkling People helpt jou met het vinden van magazijnmedewerkers die iedere dag fluitend aan het werk zijn!

placeholder

Koerier

Een koerier reist stad en land af om pakketten op de juiste plek te bezorgen. Daarom is het volgens ons belangrijk dat hij of zij betrouwbaar en nauwkeurig is. Wij begrijpen dat een koerier het visitekaartje van je organisatie is en helpen jou met het vinden van de juiste persoon.

placeholder

Orderpicker

Ben jij op zoek naar een efficiënte en zorgvuldige orderpicker die goederen verzendklaar maakt? Iemand die bestellingen samenstelt en ervoor zorgt dat deze in goede conditie verzonden worden? Sparkling People helpt jou graag in de zoektocht naar deze medewerker!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Kantoor
Kantoor

Dit zeggen bedrijven over ons

placeholder

Anneloes Spit (Klimaatroute)

“Nadat Sparkling People onze kantoorhond verraste met iets lekkers, zijn we gaan samenwerken. Vanaf dat moment helpen ze ons aan commercieel talent in verschillende functies- de gedrevenheid en eerlijkheid van Sparkling People past bij ons!”

placeholder

Sebastiaan Tan (Temper)

“Sparkling People heeft ons zonder kosten en moeite te sparen aan een sales directeur geholpen. Ze staan voor je klaar als adviseur, ook wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat.”

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?