We delen dit graag via mail!

Vul hier je naam en e-mailadres in

Kennis en inspiratie voor kandidaten

Alles wat je als kandidaat wilt weten

Op zoek naar handige tips en tricks om jouw CV er uit te laten springen bij bedrijven? Of kun je wel wat handige informatie gebruiken om jouw LinkedIn pagina naar een hoger niveau te tillen? Dan zit je hier goed.


Dankzij onze jarenlange ervaring op de recruitment markt weten we waar bedrijven naar kijken en hoe je kan inspelen op hun behoeften. Onze kennis hebben we samengevoegd in handige documenten, die je hier kunt downloaden


Waar wacht je nog op?! Veel leesplezier!

 • De Sparkling Bali guide

  Dé complete guide om jou voor te bereiden voor je reis naar Bali. Met o.a. tips & tricks, de hotspots van het eiland, de perfecte travel route, de leukste verblijven, en meer. Check it out!

 • Hoe vind je een toffe stageplek?

  Als stagiair is het lang niet altijd even makkelijk om een leuke stageplek te vinden. In deze whitepaper vind je nuttige tips voor het vinden van een stageplek. Ook wordt er laten zien hoe een sollicitatiegesprek eruit ziet en hoe jij je hier op kan voorbereiden!

 • Swipe je carrière richting werkgeluk

  Zou jij op een date gaan met iemand die je niet blij maakt? Nee toch?! Waarom zou je dan werken bij een werkgever die je niet blij maakt?! Daten en werk zoeken hebben veel raakvlakken met elkaar. Dat maken wij duidelijk in onze kersverse whitepaper: Swipe je carrière richting werkgeluk!

 • Stage Lopen in het Buitenland

  Ben jij op zoek naar een toffe stage in het buitenland, maar weet je niet waar je moet beginnen? Download snel deze Whitepaper met alle informatie én tips over stage lopen in het buitenland!

 • Sollicitatie Tips

  Als je ergens gaat solliciteren, wil je je natuurlijk van je beste kant laten zien. Soms kan een sollicitatiegesprek best spannend zijn, maar het kan zeker helpen wanneer je goed voorbereid naar een gesprek gaat. In deze whitepaper staan handige tips en tricks om jouw sollicitatiegesprek succesvol te maken!

 • De kracht van LinkedIn

  LinkedIn is een social platform waar je niet meer omheen kunt. Om het beste uit LinkedIn te kunnen halen, is het belangrijk dat jij een professioneel en up-to-date profiel hebt. We geven handige tips en tricks aan de hand van een checklist, zodat niemand meer om jouw LinkedIn profiel heen kan!

 • Leer hoe je snel en gemakkelijk een goed CV maakt

  Jouw cv is hét visitekaartje waarmee jij jezelf presenteert en eruit moet springen. Het is dus belangrijk om je cv zo mooi en duidelijk mogelijk te maken. Kan jij wel wat hulp gebruiken of ben je benieuwd of jij nog iets kan veranderen? Wij geven tips voor een perfect cv!

 • Emigreren, werken en ondernemen in het buitenland

  Werken en ondernemen in het buitenland klinkt voor velen als een droom! Maar, het is ook een spannende stap om te nemen. In deze whitepaper geeft Didier handige tips, tricks en inzichten in het emigreren en werken in het buitenland.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?