In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Wij zijn op zoek naar mensen die in de financiële wereld willen werken! Ben jij echt van de cijfertjes en kan je nauwkeurig werken? Wij hebben veel verschillende vacatures in Finance open staan. Kijk snel verder op deze pagina!

91 vacatures gevonden

Key Accountmanager

€3000 - €4500
Zaandam
Fulltime
HBO

Voor een leuk bedrijf in Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Key Accountmanager! Heb jij affiniteit met klant contact en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een fulltime leuke baan? Lees dan snel verder.

Customer Succes Manager

€2000 - €3000
Alkmaar
Fulltime
HBO, MBO

Voor een gaaf bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een fulltime Customer Succes Manager. In deze rol ga jij klanten helpen om de juiste keuze te maken en zal je jezelf enorm ontwikkelen op het gebied van sales en communicatie. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je veel leren? Lees dan snel verder!

Controller

€3000 - €5000
Haarlem
Fulltime
HBO

Voor een duurzaam bedrijf met een kantoor in Haarlem zoeken wij een Controller. Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en sta je graag in contact met verschillende mensen? Ben jij een superster in rapportages maken, en wil jij een mooie stap maken in je carrière? Lees dan snel verder!

Customer Success Manager

€2500 - €3000
Alkmaar
Fulltime
HBO, MBO

Ben jij op zoek naar een diverse, toffe baan bij een gaaf bedrijf in Alkmaar? Wij zijn op zoek naar een Customer Succes Manager die affiniteit heeft met bedrijfsontwikkelingen! Ben jij op zoek naar een fulltime leuke baan? Lees dan snel verder.

Financieel Medewerker

€2750 - €3750
Amsterdam
Fulltime
HBO, MBO, Universiteit

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je hebt een centrale rol in het vastleggen en bijhouden van de financiële administratie. Heb je een cijfermatig inzicht, werk je secuur en ben je kritisch? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Accountmanager France

€3000 - €4000
France / Paris
Fulltime
HBO, Universiteit

We are looking for a driven Accountmanager for a specialist in the field of solar energy in France! Are you a strong communicator and can you speak fluent French and English? Then quickly read this vacancy!

Staat jouw vacature er niet tussen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het aanbod!

Accountmanager

€4500 - €5000
Amsterdam
Fulltime
HBO

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen portfolio van strategische klanten. Ben je kritisch, vooruitstrevend en gezellig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Customer Support Manager

€3000 - €4000
Regio Amsterdam
Fulltime
HBO, MBO, Universiteit

Voor een leuk bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Customer Support Manager! Zoek jij een baan waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij affiniteit met het oplossen van klantproblemen? Én ben jij op zoek naar een fulltime (32-40 uur) baan? Lees dan snel verder. 

Accountmanager Vastgoedbeheer

€4500 - €5000
Zaandam
Fulltime
HBO

Voor een bedrijf in Zaandam dat actief is op de vastgoedmarkt zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager Vastgoedbeheer. Jij fungeert als de fundering van het bedrijf en beheert je eigen klantenportefeuille. Heb jij een commerciële drive en sta je graag in contact met anderen? Reageer dan op deze vacature!

Accountmanager Buitendienst

€3500 - €5000
Amsterdam
Fulltime
HBO

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Accountmanager! In deze positie benader je potentiële deelnemers. Met jouw doorzettingsvermogen overtuig je de potentiële nieuwe deelnemer van de propositie van de opdrachtgever met als doel een mooie samenwerking voor de toekomst. Ben jij een gedreven initiatiefnemer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Financieel Medewerker

€3000 - €3500
Utrecht
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een mooi bedrijf in Utrecht zoeken wij een Financieel Medewerker. Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en houd je ervan om veel verschillende taken uit te voeren? Ben je flexibel, een sociale teamspeler en gestructureerd? Lees dan snel verder!

Administratief Medewerker (Duitstalig)

€2500 - €4000
Haarlem
Fulltime, Part-time
MBO

Voor onze opdrachtgever in Haarlem zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker (Duitstalig). Heb jij affiniteit met duurzaamheid? En vind je het leuk om in een klein, hardwerkend en enthousiast team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Finance is een ruim begrip en er zijn veel mogelijkheden binnen deze tak. De functies kunnen uiteenlopen van een Financieel Medewerker tot een Manager Finance. Ook voor de verschillende opleidingsniveaus zijn er verschillende functies te vinden. Bij elke Finance rol is het belangrijk dat je goed kan werken met cijfers en vooral ook nauwkeurig bent. Een cijfertje meer of minder kan natuurlijk al snel een groot verschil maken. Ook zullen termen als crediteuren, debiteuren en btw jou niet nieuw in de oren klinken.

Zoals al eerder benoemd zijn er verschillende soorten functies die te maken hebben met Finance. Om hier een wat beter beeld van te geven, zullen er hieronder een paar Financiële rollen uitgelicht worden.

Financieel Medewerker

Per bedrijf zijn de taken natuurlijk verschillend, maar deze taken kunnen voorkomen in deze functie:

  • Crediteuren- en debiteurenadministratie.;
  • Boekhouding;
  • Verwerken van declaraties;
  • BTW aangiftes voorbereiden;
  • Inzichtelijk maken van alle financiën;
  • Controleren en verbeteren van financiële processen.

 

Als persoon is het belangrijk dat je secuur kunt werken en ook structuur kan geven aan je werkzaamheden. Hierdoor kan je netjes en goed te werk gaan. Ook kan beheersing van Microsoft Excel handig zijn, omdat je daar vaak financiële zaken in verwerkt.

(Junior) Accountant

Bij een Accountant denk je al snel aan boekhouding. Wanneer je accountant bent hou je je vooral bezig met samenstellen van jaarrekeningen, maar ook het controleren en beoordelen ervan. Analytische kwaliteiten zijn in dit vak dan ook erg belangrijk, aangezien je bezig bent met financiën van een ander bedrijf en dit nauwkeurig moet gebeuren. Ook alert zijn is een belangrijke eigenschap en precies kunnen werken.

Sales Executive

Werken in de Sales, oftewel verkoop, heeft voornamelijk te maken met verkoopactiviteiten. Je zal veel in contact staan met nieuwe en/of bestaande klanten en onderhoud goed contact met hen. Je zorgt ervoor dat de behoefte van de klant in kaart wordt gebracht, zodat er een passende dienst kan worden aangeboden. Belangrijk in deze functie is dat je overtuigend kan zijn en iets kan verkopen. Commerciële skills komen erg goed van pas als Sales Executive.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?