In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Vind jij het leuk om altijd onder de mensen te zijn en ben jij sociaal aangelegd? Dan is een baan in de horeca misschien wel wat voor jou! Binnen de horeca zijn er veel verschillende functies en doorgroeimogelijkheden. Bekijk de vacatures hieronder en wie weet zit jouw volgende baan ertussen!

4 vacatures gevonden

Assistent Bedrijfsleider in Amsterdam

€2.200 - €2.500
Amsterdam
Fulltime
HBO, MBO

Voor een creatieve horecaketen met vestigingen door het hele land zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider in Amsterdam. Wil jij werken bij een vernieuwend horeca concept, waar je omringd wordt door (geestelijk) jonge en enthousiaste collega’s en gasten? Dan is deze vacature iets voor jou!

Assistent Bedrijfsleider in Eindhoven

€2.200 - € 2.500
Eindhoven
Fulltime
HBO, MBO

Voor een unieke horecaketen met vestigingen door heel Nederland zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider in Eindhoven. Wil jij werken bij een super tof horeca concept, waar jij omsingeld wordt door jonge en enthousiaste collega’s en gasten? Dan is deze functie voor jou!

Bedrijfsleider Horeca Eindhoven

€2700 - €3000
Eindhoven
Fulltime
HBO, MBO

Voor een creatieve horecaketen met vestigingen door het hele land zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider Horeca in Eindhoven. Wil jij altijd al werken bij een vernieuwend horeca concept, waar je omringd wordt door jonge en enthousiaste collega’s en gasten in een horecaspeeltuin waar gegeten en geborreld wordt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Allround Assistent Manager Horeca

€2400 - €2700
Utrecht
Fulltime
HBO, MBO

Voor een creatieve horecaketen met vestigingen door het hele land zijn wij op zoek naar een Assistent Manager Horeca. Wilde jij altijd al werken bij een vernieuwend en groeiend horeca bedrijf? Waar je omringd wordt door jonge en enthousiaste collega’s en gasten in een speeluniversum waar gegeten en geborreld wordt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Werken in de horeca


Een baan in de horeca kan zowel fulltime, parttime of als bijbaan worden gedaan. Ook qua functies zijn er verschillende mogelijkheden, denk aan werken in de bediening, leidinggevende van een restaurant of werken achter de bar. Het belangrijkste is dat jij een positieve uitstraling hebt en het erg leuk vindt om onder de mensen te zijn. Aangezien je vaak met klanten te maken hebt, is het belangrijk om klantvriendelijk en flexibel te zijn. 


Werken in de bediening


Als bedieningsmedewerker ben je vaak het aanspreekpunt van de gasten. Het is dan ook prettig als je communicatief sterk bent en graag een praatje maakt met de gasten. In de horeca kan het soms best hectisch zijn. Als bedieningsmedewerker is het dan ook prettig als je overzicht kan houden en niet snel gestrest bent. Verder is het een sociale functie waarbij je veel mensen spreekt, wat het erg leuk maakt. 


Werken als leidinggevende 


Wanneer je al wat ervaring hebt in de horeca en een stapje hogerop zou willen, kan je kiezen voor een leidinggevende functie. Als leidinggevende in de horeca kan het zijn dat je alleen het bedieningsteam leidt en zij met alle vragen naar jou toe komen, maar het kan ook zijn dat je een geheel bedrijf onder je hebt. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden. Belangrijk is dat jij goed het overzicht kan bewaren en echt kennis hebt binnen het bedrijf. Hierdoor kan jij je team goed begeleiden!


Zoals eerder vermeld, kan je ook werken in de horeca als bijbaan. Dit maakt het voor studenten de perfecte baan naast hun studie. Vaak zijn de uren flexibel in te plannen en is het mogelijk om in de avonden en weekenden te werken. Hierdoor is het mogelijk om overdag tijd te besteden aan studeren en in de avonduren en weekenden wat bij te verdienen. 

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?