In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Wij zijn op zoek naar nieuwe inkopers! Durf jij keuzes te maken en ben jij scherp in onderhandelingen? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hieronder staan alle Inkoop vacatures voor jou op een rijtje!

9 vacatures gevonden

Recruitment Stagiair

€350
Alkmaar
Stage
HBO

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage voor begin 2023? Ben jij ondernemend en wil jij mensen helpen in hun zoektocht naar een leuke baan? Kom dan stagelopen bij Sparkling People!

Recruiter

€2200 - €2600
Haarlem
Fulltime
HBO

Sparkling People gaat uitbreiden! Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en positieve Recruiter die in ons gloednieuwe kantoor in Haarlem aan de slag wil. Zoek jij graag het avontuur op, ben je gedreven en wil je werken in een vriendenteam? Lees dan snel verder!

Consultant

€2500 - €3500
Utrecht
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een consultancy bedrijf in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven Consultant, die klaar is voor de volgende stap! Weet jij de beste mensen in de markt te vinden samen met je recruiter en sta je graag in contact met je eigen klanten? Heb je een sprankelend karakter en bruis je van de energie? Reageer dan op deze vacature!

Recruiter

€2750 - €4000
Den Haag
Fulltime
Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Den Haag zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter! Samen met een enthousiast team zorg je voor het werven en selecteren van geschikte IT en Finance kandidaten. Ben jij een echte teamspeler en sta je graag in contact met anderen? Lees dan snel verder.

Recruiter

€2500 - €4000
Utrecht
Fulltime
HBO

Voor een prachtige organisatie in Utrecht mogen wij een enthousiaste en professionele Recruiter zoeken! Ben jij een echte verbinder, en ben je in staat om de beste mensen uit de markt te vinden? Wil je een carrière opbouwen binnen arbeidsbemiddeling van Finance professionals? Lees dan snel deze vacature.

Recruiter

€2200 - €2600
Alkmaar
Fulltime
HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een fulltime Recruiter. Jij bent een echte verbinder en mensen aan elkaar koppelen geeft jou een glimlach. Weet jij de perfecte match te vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Staat jouw vacature er niet tussen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het aanbod!

Recruiter IT

€3000 - €4000
Amsterdam
Fulltime
HBO

Voor een groeiend bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Recruiter IT. Ben jij klantgericht en heb jij ervaring op het gebied van recruitment? Dan past deze functie perfect bij jou! Lees snel verder.

Recruiter

€2200 - €3000
Alkmaar
Fulltime
Universiteit, HBO

Sparkling People groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een positieve en enthousiaste Recruiter die ons team in Alkmaar wil komen versterken. Wil jij aan de slag bij een gezellig recruitmentbureau waar kantoorhond Cooper het fort bewaakt? Lees dan snel verder!

Corporate Recruiter

€4000 - €4500
Weesp
Fulltime
HBO

Voor een vooruitstrevend bedrijf in omgeving Amsterdam zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter. Ben jij stressbestendig en kun je snel schakelen? Lees dan snel verder!

Een inkoper is verantwoordelijk voor de inkoop van goederen of diensten bij leveranciers voor de eigen organisatie. De inkoper heeft daarom een belangrijke rol binnen de supply chain van het bedrijf.  Supply Chain Management is het beheren en optimaliseren van de gehele keten van goederen en diensten, van de leverancier tot aan de klant.

Soorten inkoopfuncties

Er zijn veel verschillende soorten inkoopfuncties. De functies kunnen verschillen door het doel dat bereikt moet worden, het ervaringsniveau dat vereist is of het wel of niet leidinggeven aan andere. Op de inkoopafdeling wordt er onderscheid gemaakt tussen de strategische, tactische en operationele inkoop:

  • Strategische inkoop: heeft te maken met het opstellen en naleven van doelstellingen met betrekking tot de inkoop;
  • Tactische inkoop: dit komt neer op het vaststellen van de behoefte en het onderhouden van een goede relatie met de leveranciers;
  • Operationele inkoop: dit betreft het daadwerkelijk plaatsen van orders en het zo goed mogelijk laten functioneren van de organisatorische kant van de inkoop.

Wat zijn de werkzaamheden van een inkoper?

De taken van een inkoper verschillend natuurlijk per functie. Hieronder staan een aantal taken omschreven waar de meeste inkopers zich dagelijks mee bezig houden. 

Inkoopbeleid

Je ontwikkelt inkoopplannen voor je organisatie of bedrijf. Daarbij ga je bijvoorbeeld na welke producten interessant zijn voor het bedrijf. Daarnaast onderzoek je ook of er een manier is om de kosten van het inkopen omlaag te krijgen. Verder moet je bijvoorbeeld in je strategie rekening houden met bepaalde aspecten die veel invloed hebben op de vraag naar jouw product of dienst. Daarom heb jij de verantwoordelijkheid om er altijd voor te zorgen dat er op elk moment voldoende voorraad aanwezig is.

Op zoek naar producten, diensten en leveranciers

Om het inkoopbeleid goed te kunnen doorvoeren is het van groot belang dat er wordt uitgezocht met welke partijen jij het beste kan samenwerken tijdens het inkoopproces. Hierbij komt het bij sommige functies voor dat je bijvoorbeeld naar het buitenland moet reizen. Dit geeft een enorme avontuurlijke twist aan jouw baan! Heb je het geschikte product gevonden? Dan ben jij degene die in onderhandeling gaat met de leverancier en bepaalt of de prijs-kwaliteitverhouding goed genoeg is. Naast deze zoektocht ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe trends in de markt, zodat je snel kan reageren op veranderingen.

Jij houdt je verschillende inkoopactiviteiten bij in de administratie. Alle informatie over bijvoorbeeld de leveranciers, producten, samenwerkingen en voorraden moeten hierin bijgehouden worden. 

Kunnen wij jou helpen in jouw zoektocht naar werkgeluk?

Zoals eerder benoemd zijn er veel verschillende soorten functies. Bij ons kan je aan de slag als Inkoper, Trader of Project Engineer. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in deze richting? Neem dan even een kijkje tussen onze Inkoop vacatures in de Randstad en solliciteer direct. Heb je nog vragen over de functies of wat het beste voor jou is, stuur dan gerust een berichtje naar een van onze recruiters.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?