In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de logistiek? Wil je graag een team sturen of coordineer je graag? Misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Vind jij het leuk om bezig te zijn met het afhandelen van orders of mensen in dit proces te sturen? Bekijk in de onderstaande vacatures of er wat voor je tussen zit!

42 vacatures gevonden

Logistiek Medewerker

€10,25 per uur
Heerhugowaard

Voor een e-commerce bedrijf in Heerhugowaard mogen wij het team van Logistiek Medewerkers helpen aan nieuw talent. Ben je op zoek naar een fulltime of parttime logistieke baan als Inpakker of Magazijn Medewerker? Reageer dan op deze vacature!  

Magazijnmedewerker

€1900 - €2100
Zaandam

Voor een snelgroeiende medische groothandel in Zaandam zijn wij op zoek naar fulltime Magazijnmedewerkers. Samen met 6 collega’s bewaak je de orde in het magazijn en verwerk je orders. Interessant? Lees dan snel verder!

Magazijn beheerder

€2300 - €2700
Alkmaar
Fulltime
MBO

Voor een snelgroeiend bedrijf in omgeving Alkmaar zijn wij op zoek naar een fulltime Magazijn beheerder! Steek jij graag je handen uit de mouwen en weet jij letterlijk en figuurlijk van aanpakken? Gaat laden en lossen je net zo makkelijk af als het bijhouden van voorraden en het netjes houden van het magazijn? Reageer dan op deze vacature!

Logistiek Planner

Marktconform
Alkmaar
Fulltime, Flexibel, Part-time
MBO

Ben jij stressbestendig en ben jij graag verantwoordelijk voor de administratie van de activiteiten in het magazijn? Kunt jij accuraat werken en werk jij graag in teamverband? Dan is deze functie als Logistiek Planner perfect voor jou! Lees snel verder.

Teamlead Operations

Marktconform
Alkmaar
Fulltime, Flexibel, Part-time
MBO

Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun jij goed leidinggeven? Ben jij graag verantwoordelijk voor een schone, overzichtelijke en veilige werkplaats? Dan past deze functie als Teamlead Operations in Alkmaar perfect bij jou! Lees snel verder.

Teamleider

Marktconform
Alkmaar
Fulltime, Part-time
MBO

Wij zijn op zoek naar een fulltime of parttime Teamleider voor een leuk bedrijf in Alkmaar! Jij bent verantwoordelijk voor optimale prestaties binnen het team en zorgt dat alles zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Heb jij het in je om leiding te geven aan een team en ben je stressbestendig? Solliciteer dan op deze functie!

Staat jouw vacature er niet tussen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het aanbod!

Monteur

€3400
Heerhugowaard
Fulltime
MBO

Voor een leuk bedrijf in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een fulltime Monteur! Jij bent de redder in nood van jouw collega’s en voert onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit.  Heb jij een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat om zelfstandig te werken? Reageer dan op deze vacature.

Assemblage Medewerker

€1800 - €1959
Utrecht
Fulltime
MBO

Voor een groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een Assemblage Medewerker voor 38 uur per week. Jij gaat aan de slag met het in elkaar zetten van e-bikes, controleert de fietsen en maakt testritten. Ben jij technisch aangelegd en wil je werken in een leuk team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sparkling People zoekt talent met een topsport mentaliteit!

Marktconform
Fulltime, Tijdelijk, Flexibel, Part-time
MBO, HBO

Sparkling People zoekt talent met een topsport mentaliteit! Wij gaan namelijk de brug slaan tussen talent met een topsport mentaliteit én het bedrijfsleven. Oftewel: we gaan jou helpen bij je oriëntatie op de arbeidsmarkt en bij het vinden van een passende uitdaging.

Allrounder Inspectie & Acceptatie

€2500-3200
Amsterdam
Fulltime
MBO

Kun jij goed zelfstandig werken en ben jij goed in dingen regelen en inventariseren? Wil je graag werken in de logistiek en kan je een kraan bedienen? Dan is deze baan als Allrounder Inspectie & Acceptatie perfect voor jou! Lees snel verder.

Specialist Inspectie en Acceptatie

€2700 - €3700
Amsterdam
Fulltime
MBO

Voor een groeiende organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime Specialist Inspectie en Acceptatie. In deze rol ga jij gevaarlijk afval inspecteren om te kijken of het voldoet aan de eisen. Ben jij proactief en kan jij zelfstandig werken? Lees dan snel verder!

Terreinbeheerder

€2911-4221
Amsterdam
Fulltime, Tijdelijk
MBO

Voor een leuk bedrijf in Amsterdam zijn wij opzoek naar enthousiaste Terreinbeheerder. Het is een tijdelijke functie tot aan het einde van het jaar. Heb jij een proactieve houding en kun jij helder en duidelijk communiceren? Lees dan snel verder!

Werken als Logistiek Medewerker

Als je gaat werken in de logistiek kan je komen te werken op verschillende plekken, onder andere:

  • Productiebedrijven
  • Transportbedrijven
  • Groothandels
  • Distributiecentra

Logistiek is het transporteren van goederen van de ene naar de andere plek, maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Er zijn hier zijn veel verschillende soorten functies in te vinden, van plannen tot organiseren en van de uitvoering tot het aansturen van een team. Ook zijn de competenties die nodig zijn per functie verschillend. Wel is het vaak belangrijk dat je een echte aanpakker bent en een flexibele instelling nodig hebt. Vaak kom je in een dynamische werkomgeving terecht, waardoor je goed moet kunnen schakelen.

Werken als Teamleider Logistiek

Als Teamleider in de Logistiek ga jij een team van medewerkers aansturen en ben jij verantwoordelijk voor de coaching en het sturen van dit team. Ook ga jij de controle uitvoeren en gesprekken met de medewerkers voeren. Ook zal je contact onderhouden met verschillende afdelingen binnen het bedrijf om zo alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Soms wordt je ook betrokken bij de werving van nieuw personeel. Je hebt een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid!

Werken als Logistiek Coördinator

Als Logistiek Coördinator ben jij echt de schakel tussen verschillende afdelingen. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat het team goed functioneert. Ook zal je zelf in het operationele gedeelte meedraaien naast de administratieve en coördinerende taken die je hebt. Jouw collega’s komen bij jou voor verschillende vragen waarmee jij hen zal helpen. Deze functie is erg afwisselend en geeft veel vrijheid. Als jij hiernaar op zoek bent is dit misschien wel de functie voor jou!

Werken als Logistiek Medewerker

De functie Logistiek Medewerker wordt soms nog wel eens verward met orderpicker, maar dit is toch wel een andere tak van sport. Je bent vaak bezig met uitvoerende en organiserende taken om het leveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onder Logistiek Medewerker kunnen meerdere functies vallen, zoals Productieplanner, Kwaliteitscontroleur of Magazijnmedewerker. In deze functies is samenwerken een belangrijke competentie, aangezien je met verschillende werknemers zal moeten samenwerken. Ook moet je stressbestendig zijn en een probleem moeten kunnen oplossen.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?