In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben jij op zoek naar een leuke baan als Manager? Dan hebben wij een aantal leuke vacatures voor jou! Management is een breed begrip en je kan op veel verschillende plekken terecht komen. Zie jij het zitten om een Vestigingsmanager te worden of misschien wel Projectmanager? Kijk dan snel verder.

8 vacatures gevonden

Een leuke baan voor na je reis

€300 - €5000 per maand
Amsterdam

Wil jij in het vliegtuig stappen met een nieuwe baan op zak?! 

Ben jij klaar om aan boord te gaan van een nieuw avontuur – en dan bedoel ik niet alleen in het vliegtuig, maar in je carrière! Als iemand die gek is op reizen, begrijp ik als geen ander het verlangen naar een baan die net zo opwindend en bevredigend is als een reis naar een exotische bestemming.

Vestigingsmanager omgeving Schagen

€2900 - €3250 per maand
Winkel
Fulltime
MBO

Heb jij ervaring als Vestigingsmanager en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een fulltime Vestigingsmanager voor een bedrijf in de omgeving van Schagen. Ben jij goed in leidinggeven en weet je echt van aanpakken? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! 

QA-RA Engineer Healthtech in Rotterdam

€3100 - €4900 per maand
Rotterdam
Fulltime, Flexibel, Part-time
HBO, Universiteit

Voor een mooi bedrijf dat technologie inzet voor het optimaliseren van de gezondheid en vitaliteit van de mens zijn wij op zoek naar een QA/RA Engineer Healthtech in Rotterdam. Ben jij technisch en heb jij affiniteit met beweging, mentale bewustwording en vitaliteit? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Meewerkend Vestigingsmanager in omgeving Roosendaal

€3200 - €4500 per maand
omgeving Roosendaal
Fulltime
HBO

Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Roosendaal zijn wij op zoek naar een fulltime Meewerkend Vestigingsmanager die het leuk vindt om naast zijn taken als Vestigingsmanager ook met zijn collega's meewerkt binnen recruitment. Samen met jouw collega’s ga je kandidaten vinden voor de openstaande vacatures. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

Teamleider Facturatie in Amsterdam

€3500 - €4500 per maand
Amsterdam
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een jong en snelgroeiend bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Teamleider Facturatie. Je geeft hierbij leiding over een team van 16 man en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Beschik jij over uitmuntende leiderschapskwaliteiten? Solliciteer voor deze functie!

Warehouse Manager in Cruquius

€2420 - €2720 per maand
Cruquius
Fulltime
MBO

Voor een aanbieder in bouwmaterialen zijn wij op zoek naar een Warehouse Manager in Cruquius. Ben jij een georganiseerde teamplayer die het magazijnteam wil leiden tot nieuwe successen? Solliciteer dan op deze functie. 

Plan een persoonlijk gesprek in

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Daarom kun je bij ons een gesprek inplannen met een Recruiter om te kijken welke van onze vacatures het beste bij jou past. Klik op de button om naar het Recruiter overzicht te gaan, kies één van de Recruiters, vul het formulier in en ga het gesprek aan!

Projectleider in Amsterdam

€3150 - €4100 per maand
Amsterdam
Fulltime, Part-time
HBO

Voor een mooi bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectleider Planmatig Onderhoud. Lijkt het jou tof om een team te leiden op het gebied van VVE Beheer? Ben jij proactief en houd jij wel van de stedelijke drukte van Amsterdam? Solliciteer dan op deze vacature.

Sales manager EU

€5000 - €7500 per maand
Amsterdam
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een internationale tech- en software bedrijf zijn wij per direct opzoek naar een medior/senior Sales manager EU in Amsterdam. Heb jij affiniteit met duurzaamheid en mobiliteit en ben jij technisch aangelegd? Dan is deze vacature iets voor jou!

Werken als Manager

Wanneer je besloten hebt te willen werken in het Management, kan je natuurlijk veel verschillende kanten op. Zo kan je in de top van een Management werken, maar ook op operationeel vlak. In welke functie je ook terecht komt, als Manager zal je altijd een vorm van leiding hebben. Dit kan aan een aantal mensen zijn, maar ook aan een grote groep collega’s.

Wanneer je in het topmanagement aan de slag gaat, zal je vaak bezig zijn met strategie en het bedenken en bepalen van de route die je als bedrijf wil bewandelen. Dit gaat vooral om lange termijn doelen. Als je meer in het middenmanagement of operationeel management zit, zal je wat meer de korte termijn doelen bedenken en realiseren.

Als Manager probeer je ook een verbindende rol te hebben. Jij kan de buitenwereld verbinden aan de organisatie. Belangrijk is dan ook dat je communicatie skills top zijn, zodat je alles duidelijk kan communiceren. Qua opleidingsniveau zijn er verschillende mogelijkheden. Met een MBO diploma kan je aan het werk als Winkelmanager of teammanager en met een HBO diploma kan je aan de slag als Vestigingsmanager, Projectmanager of Brand Development Manager.

Skills waar jij over moet beschikken als Manager:

  • Leiding geven;
  • Oplossingen kunnen bedenken;
  • Communicatief sterk zijn;
  • Goed kunnen samenwerken;
  • Motiveren;
  • Conflicten oplossen.

Ben jij nou enthousiast geworden en wil jij jouw droombaan vinden? Kijk dan snel tussen onze vacatures en wie weet ga jij straks aan de slag als Manager!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?