< Teamoverzicht

Johan Swart

Even voorstellen

Hoi ik ben Johan en ik woon in het gezellige centrum van Alkmaar. Naast het werken bij Sparkling People sta ik in het weekend vaak een plaatje te draaien in verschillende clubs en bars.

Met een frisse blik focus ik me op het rekruten van nieuwe medewerkers voor onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat plezier in het werk het allerbelangrijkste is in een baan. Plezier in het werk zorgt voor energie en voldoening. Zo geeft het mij energie om de perfecte match te vinden tussen organisatie en kandidaat. Uiteindelijk de perfecte match vinden geeft me voldoening. Met een proactieve en resultaatgerichte houding realiseer ik mijn doel. 

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?