Even voorstellen

Hi! Ik ben Cooper en ik ben werkzaam als kantoorhond in Alkmaar. Naast kantoorhond zijn, heb ik een andere belangrijke taak: zorgen voor een positieve werksfeer. Dit doe ik onder andere door in mijn favoriete speelgoed-eekhoorn te bijten, die enorm piept. Zo trek ik iedereens aandacht, en weet ik vaak collega’s naar mij toe te lokken. Verder ga ik graag een blokje om, om de singels van Alkmaar te verkennen, maar het allerliefste knuffel ik met mijn collega’s. In mijn vrije tijd ben ik gezellig bij mijn baasje Gina thuis en speel ik graag met andere honden.

Ik ontvang je graag op het kantoor in Alkmaar, water en hondenbrokken staan altijd klaar!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2200 - €2700
Heerhugowaard

Secretaresse (parttime)

Part-time | HBO

Heb jij zin om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Secretaresse in Heerhugowaard? Je komt te werken op een mooi kantoor dichtbij het station van Heerhugowaard. Het is een snelgroeiende club waar jij het verschil kunt maken! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?