Even voorstellen

Hi! Ik ben Cooper en ik ben werkzaam als kantoorhond in Alkmaar. Naast kantoorhond zijn, heb ik een andere belangrijke taak: zorgen voor een positieve werksfeer. Dit doe ik onder andere door in mijn favoriete speelgoed-eekhoorn te bijten, die enorm piept. Zo trek ik iedereens aandacht, en weet ik vaak collega’s naar mij toe te lokken. Verder ga ik graag een blokje om, om de singels van Alkmaar te verkennen, maar het allerliefste knuffel ik met mijn collega’s. In mijn vrije tijd ben ik gezellig bij mijn baasje Gina thuis en speel ik graag met andere honden.

Ik ontvang je graag op het kantoor in Alkmaar, water en hondenbrokken staan altijd klaar!

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?