Even voorstellen

Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Gina. Ik ben geboren in een klein dorpje genaamd Wogmeer. Vanaf jongs af aan hou ik mij bezig met mijn passie: paardrijden. Daarnaast hou ik van sporten, reizen en ga ik graag met vrienden op stap. Na mijn opleiding Business Studies met als afstudeerrichting Human Resource Management ben ik na een mooie reis begonnen bij Sparkling People. Tijdens mijn stage en bijbaan ben ik in aanraking gekomen met recruitment en erachter gekomen dat dit is wat ik wil! Ik vind het een uitdaging om leuke mensen en bedrijven samen te brengen. Ik ga geen uitdaging uit de weg en word blij als mensen net zo’n leuke baan gevonden hebben als ik! :)

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2400 - €2600
Alkmaar

Administratief Medewerker (parttime)

Part-time | MBO, HBO

Voor een leuk bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een parttime Administratief Medewerker. Ben jij klantvriendelijk en kan jij gemakkelijk met verschillende computersystemen werken? Lees deze vacature dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2600
Heemskerk

Claimbehandelaar

Fulltime, Part-time | HBO

Voor een mooi bedrijf in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Claimbehandelaar, die 24 tot 40 uur per week aan de slag wil! Ben jij een kei in luisteren, samenvatten, doorvragen en ben jij niet voor één gat te vangen? Ben je empathisch en kun je helder communiceren? Lees dan snel verder!

Card Image
€2300 - €2500
Amsterdam

Sales Medewerker

Fulltime | MBO, HBO

Voor een gaaf bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sales Medewerker! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij echt verkopersbloed? Kun jij goed met studenten overweg en ben jij fulltime beschikbaar? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?