Even voorstellen

Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Gina. Ik ben geboren in een klein dorpje genaamd Wogmeer. Vanaf jongs af aan hou ik mij bezig met mijn passie: paardrijden. Daarnaast hou ik van sporten, reizen en ga ik graag met vrienden op stap. Na mijn opleiding Business Studies met als afstudeerrichting Human Resource Management ben ik na een mooie reis begonnen bij Sparkling People. Tijdens mijn stage en bijbaan ben ik in aanraking gekomen met recruitment en erachter gekomen dat dit is wat ik wil! Ik vind het een uitdaging om leuke mensen en bedrijven samen te brengen. Ik ga geen uitdaging uit de weg en word blij als mensen net zo’n leuke baan gevonden hebben als ik! :)

Dit zeggen anderen over ons

Een greep uit mijn vacatures

Card Image
€2600 - €3250
Hilversum

Case Manager

Fulltime, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een leuk bedrijf in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste Case Manager! Heb jij affiniteit met HR en sta je stevig in je schoenen? Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je voor 28 tot 40 uur per week aan de slag kan? Lees dan snel verder.

Card Image
€4500 - €6000
Amsterdam

Projectmanager IT

Fulltime | Universiteit, HBO

Voor een ambitieuze startup in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager IT! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je werken aan toonaangevende softwareontwikkeling projecten? Lees dan snel verder!

Card Image
€6000 - €8500
Tilburg

Commercieel Manager

Fulltime | HBO, Universiteit

Ben jij sales gericht en heb jij ervaring als leidinggevende binnen een commerciële organisatie? Weet jij mensen te inspireren om zo draagvlak te creëren? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Kun je hier geen
vacature tussen
vinden?

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?