Al onze vacatures voor team Nederland

Eigenaar van een uitzendbureau

€2500 - €4500 per maand
Amsterdam
Fulltime
HBO

Heb jij ervaring in de uitzendbranche en de droom om je eigen bedrijf te starten? Reach out! We hebben een prachtig traject uitgestippeld en we vragen er niets voor terug!

Recruitment Stagiair in Alkmaar - Sparkling People

€350 - €350 per maand
Alkmaar
Stage
HBO

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage voor begin 2023? Ben jij ondernemend en wil jij mensen helpen in hun zoektocht naar een leuke baan? Kom dan stagelopen bij Sparkling People!

Recruiter

€2500 - €3200 per maand
Haarlem
Fulltime
HBO

Sparkling People gaat uitbreiden! Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en positieve Recruiter die in ons gloednieuwe kantoor in Haarlem aan de slag wil. Zoek jij graag het avontuur op, ben je gedreven en wil je werken in een vriendenteam? Lees dan snel verder!

Recruiter

€2400 - €3000 per maand
Alkmaar
Fulltime
Universiteit, HBO

Sparkling People groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een positieve en enthousiaste Recruiter die ons team in Alkmaar wil komen versterken. Wil jij aan de slag bij een gezellig recruitmentbureau waar kantoorhond Cooper het fort bewaakt? Lees dan snel verder!

Recruiter

€2300 - €3200 per maand
Haarlem
Fulltime
Universiteit, HBO

Sparkling People gaat uitbreiden, en wij zijn op zoek naar een fulltime Recruiter voor ons kantoor in Haarlem! Ben jij gedreven en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij aan de slag bij een gezellig recruitment bureau waar je terecht komt in een hecht vriendenteam? Dan is deze vacature iets voor jou!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?