In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je aan de slag als Projectmanager? Heb je al aardig wat ervaring opgedaan of kom je net van school af? Bekijk snel de vacatures want er zit zeker een toffe baan bij voor jou!

7 vacatures gevonden

Vestigingsmanager

€3500 - €5500
Leiden
Fulltime
HBO

Lijkt het jou leuk om een team van gedreven toppers aan te sturen? Ben jij jong van geest, en heb jij altijd al als manager willen werken? Ga dan aan de slag als Vestigingsmanager in omgeving Leiden (fulltime)! Reageer direct op deze vacature.

Vestigingsmanager

€3500 - €4500
Rotterdam
Fulltime
HBO

Lijkt het jou leuk om een team van gedreven toppers aan te sturen? Ben jij jong van geest, en heb jij altijd al als manager willen werken? Ga dan aan de slag als Vestigingsmanager in omgeving Rotterdam (fulltime)! Reageer direct op deze vacature.  

Junior Service Operations Manager

€3000 - €4000
Amsterdam
Fulltime
HBO, Universiteit

Voor een jong en flexibel platform in Amsterdam zoeken wij een Junior Service Operations Managers. Ben jij een enthousiast en servicegericht persoon? Zoek je naar een werkgever waar veel doorgroeimogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!

Teamleider Backoffice

€2800 - €4000
Zaandam
Fulltime
HBO

Voor een snelgroeiende bedrijf in Zaandam zijn wij op zoek naar een fulltime Teamleider! Jij stuurt een team aan en zorgt ervoor dat zij, dankzij jouw enthousiaste coaching en begeleiding, optimaal kunnen presteren. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Office Manager

€2400 - €2700
Amsterdam
Fulltime
HBO, MBO

Voor een leuk bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Office Manager. Vind jij het leuk om interne en externe bezoekers te verwelkomen en ben jij communicatief sterk? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Teamleider Backoffice

€4500 - €4800
Den Haag
Fulltime
HBO

Voor een leuk bedrijf in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste Teamleider Backoffice! Kan jij oplossingsgericht denken en zelf prioriteiten stellen in je werk? Zou jij willen worden beloond worden met een uitstekend salaris tot wel €4500,- per maand? Als we je interesse hebben gewekt, lees dan snel verder! 

Staat jouw vacature er niet tussen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het aanbod!

Assistent Winkelmanager Utrecht

€2307 - € 2714
Utrecht
Fulltime
MBO, HBO

Ben jij klantgericht en neem jij graag de verantwoording op je? Heb jij affiniteit met E-bikes en ben je commercieel ingesteld? Dan past deze baan als Assistent Winkelmanager perfect bij jou! Benieuwd? Lees snel verder.

Werken als projectmanager

Als projectmanager ben je dé verbindende factor binnen een bedrijf. Je begeleidt projecten en zorgt ervoor dat deze succesvol ten uitvoer worden gebracht. Met jouw inzet zorg je ervoor dat projecten gestroomlijnd verlopen en dat deadlines worden gehaald. Als projectmanager geef je meestal leiding aan eenmalige projecten met een tastbaar eindresultaat. Als projectmanager kan je meestal niet terugvallen op routine dus daarom is improviseren voor jou iets wat je dagelijks doet. Taken die jij zult uitvoeren in de rol van projectmanager zijn onder andere:

 • Doelstelling vastleggen;
 • Randvoorwaarden vastleggen;
 • Het uitschetsen en aansturen van het project;
 • Leidinggeven aan en motiveren van het projectteam;
 • Bewaken van het budget en bijsturen waar nodig;
 • Onderhouden van contact met de eventuele opdrachtgevers;
 • Maken van een planning en projectbegroting;
 • Opleveren van het project.

 

Projectmanagers kunnen werkzaam zijn binnen iedere onderneming waar sprake is van grootschalige projecten. Je kunt werken bij veel verschillende bedrijven in verschillende branches. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als projectmanager in de IT, de marketing of retail. Het ligt er maar net aan waar jouw interesse naar toe gaat. Als projectmanager moet jij beschikken over een aantal skills, zoals:

 • Algemene managementvaardigheden;
 • Systematisch en resultaatgericht werken;
 • Stressbestendigheid;
 • Improviseren;
 • Goed leiding kunnen geven;
 • Pro-actief;
 • Inzicht hebben in de belangen van alle partijen;
 • Deskundigheid.

 

Als projectmanager heb jij een erg veelzijdige baan. Geen dag is bij jou hetzelfde. De ene dag ben je met klanten aan het overleggen en de andere dag ben je in gesprek met externe partijen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je jouw georganiseerde evenementen moet bezoeken en dus veel op pad bent.

 

Ben jij enthousiast geworden en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als projectmanager

bij een leuk bedrijf? Bekijken dan onze vacatures en wie weet vind jij snel een nieuwe baan!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?