In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je aan de slag als Projectmanager? Heb je al aardig wat ervaring opgedaan of kom je net van school af? Bekijk snel de vacatures want er zit zeker een toffe baan bij voor jou!

15 vacatures gevonden

Projectmanager

€2800 - €3500
Amsterdam
Fulltime
Universiteit, HBO

Wil jij graag bezig zijn met verschillende projecten en heb jij het in je om relaties op te bouwen en te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een leuke opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectmanager voor 40 uur per week.

Bedrijfsmakelaar Trainee

€2000 - €2300
Amsterdam
Fulltime
HBO

Voor een leuk bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ambitieuze starter, die aan de slag wilt gaan als Bedrijfsmakelaar Trainee! Een geweldige eerste stap in jouw carrière, omdat het bedrijf je de mogelijkheid geeft om je te ontwikkelen als adviseur in de vastgoedmarkt. Nieuwsgierig naar deze vacature? Lees dan snel verder.

Business Controller

€3553 - €5285
Zaandam
Fulltime, Part-time
Universiteit, HBO

Vind jij het leuk om kansen te ontdekken en deze ook te implementeren samen met jouw team? Durf je kritisch te zijn en je mening te geven? Dan zoeken wij jou! Voor een groeiend bedrijf in Zaandam zijn wij op zoek naar een Business Controller voor 32 tot 40 uur per week!

Sparkling People zoekt talent met een topsport mentaliteit!

Marktconform
Fulltime, Tijdelijk, Flexibel, Part-time
MBO, HBO

Sparkling People zoekt talent met een topsport mentaliteit! Wij gaan namelijk de brug slaan tussen talent met een topsport mentaliteit én het bedrijfsleven. Oftewel: we gaan jou helpen bij je oriëntatie op de arbeidsmarkt en bij het vinden van een passende uitdaging.

Opzichter Planmatig Onderhoud

€2864-3700
Amsterdam
Fulltime
MBO

Voor een leuk bedrijf dat volledig in ontwikkeling is zoeken wij een Opzichter Planmatig Onderhoud. Ben jij communicatief vaardig en collegiaal? Solliciteer dan op deze functie! Lees snel verder. 

Projectleider Duurzaam

€3000 - €3300
Den Haag
Fulltime
Universiteit, HBO

Als projectleider duurzaam ben jij verantwoordelijk voor het ‘groener maken’ van ondernemers. Jij helpt ze de overstap te maken naar o.a. eigen opgewekte zonnestroom! Lijkt jou dit gaaf? Lees dan snel verder!

Staat jouw vacature er niet tussen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het aanbod!

Project Coördinator

€2500 - €3250
Den Bosch
Fulltime
Universiteit, HBO

Voor een bouwkundig specialist in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Project Coördinator die houdt van regelen en organiseren! Word jij gelukkig van afwisseling en een mooie uitdaging? Vind je het fijn om niet stil te zitten? Mooi, lees dan vooral verder!

Project Engineer

Marktconform
Alkmaar
Fulltime
Universiteit, HBO

Voor een vooruitstrevend en innovatief bedrijf in omgeving Alkmaar zijn wij op zoek naar een fulltime Project Engineer! Ben jij in staat om complete procesinstallaties op te leveren en wil je graag aan de slag bij een innovatieve wereldspeler? Lees dan snel verder.

Projectmanager

€4200 – €5000
Alkmaar
Fulltime
Universiteit, HBO

Voor een vooruitstrevend en innovatief bedrijf in omgeving Alkmaar zijn wij op zoek naar een fulltime Projectmanager! Ben jij in staat om complexe projecten tot een succes te brengen en wil je graag aan de slag bij een innovatieve wereldspeler? Lees dan snel verder.

Projectmanager

€2250 - €2500
Amsterdam
Fulltime, Part-time
HBO

Voor een ambitieus bedrijf in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Projectmanager! Jij schakelt tussen de verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald. Hecht jij waarde aan kwaliteit, ga je gestructureerd te werk en ben je communicatief sterk? Reageer dan op deze vacature!

Area Sales Manager

€3500 - €4500
Alkmaar
Fulltime
HBO

Voor een innovatief bedrijf in omgeving Haarlem zijn wij op zoek naar een gedreven Area Sales Manager (fulltime)! Jij bent van A tot Z betrokken bij internationale projecten, en treedt op als schakel tussen klant en engineers. Wil je graag werken bij een innovatieve wereldspeler en is het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Reageer dan op deze vacature!

Online Projectmanager

€2600 - €3100
Haarlem
Fulltime
Universiteit, HBO

Voor een gaaf online marketingbureau zijn wij op zoek naar een gedreven Online Projectmanager. Jij zorgt ervoor dat projecten op rolletjes lopen, en dat klanten beter online vindbaar worden. Ben jij een echte duizendpoot en heb je affiniteit met marketing? Reageer dan op deze vacature!

Werken als projectmanager

Als projectmanager ben je dé verbindende factor binnen een bedrijf. Je begeleidt projecten en zorgt ervoor dat deze succesvol ten uitvoer worden gebracht. Met jouw inzet zorg je ervoor dat projecten gestroomlijnd verlopen en dat deadlines worden gehaald. Als projectmanager geef je meestal leiding aan eenmalige projecten met een tastbaar eindresultaat. Als projectmanager kan je meestal niet terugvallen op routine dus daarom is improviseren voor jou iets wat je dagelijks doet. Taken die jij zult uitvoeren in de rol van projectmanager zijn onder andere:

 • Doelstelling vastleggen;
 • Randvoorwaarden vastleggen;
 • Het uitschetsen en aansturen van het project;
 • Leidinggeven aan en motiveren van het projectteam;
 • Bewaken van het budget en bijsturen waar nodig;
 • Onderhouden van contact met de eventuele opdrachtgevers;
 • Maken van een planning en projectbegroting;
 • Opleveren van het project.

 

Projectmanagers kunnen werkzaam zijn binnen iedere onderneming waar sprake is van grootschalige projecten. Je kunt werken bij veel verschillende bedrijven in verschillende branches. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als projectmanager in de IT, de marketing of retail. Het ligt er maar net aan waar jouw interesse naar toe gaat. Als projectmanager moet jij beschikken over een aantal skills, zoals:

 • Algemene managementvaardigheden;
 • Systematisch en resultaatgericht werken;
 • Stressbestendigheid;
 • Improviseren;
 • Goed leiding kunnen geven;
 • Pro-actief;
 • Inzicht hebben in de belangen van alle partijen;
 • Deskundigheid.

 

Als projectmanager heb jij een erg veelzijdige baan. Geen dag is bij jou hetzelfde. De ene dag ben je met klanten aan het overleggen en de andere dag ben je in gesprek met externe partijen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je jouw georganiseerde evenementen moet bezoeken en dus veel op pad bent.

 

Ben jij enthousiast geworden en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als projectmanager

bij een leuk bedrijf? Bekijken dan onze vacatures en wie weet vind jij snel een nieuwe baan!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?