In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Opleiding

Meer opties

We hebben helaas geen vacatures gevonden die voldoen aan jouw zoektermen.

Bekijk hieronder ons volledige aanbod van 0 vacatures.

Als recruiter kies je dus voor een leuke en uitdagende baan! Door middel van jouw doorzettingsvermogen zorg jij dat je jouw doelen behaalt. Je kan als recruiter beginnen zonder ervaring, je hebt alleen de juiste instelling en communicatieve vaardigheden nodig. Veel bedrijven staan ervoor open om jou alles te leren over het vak!

Werken als recruiter

Ben jij communicatief sterk en heb jij veel mensenkennis? Ga dan aan de slag als recruiter! Als Recruiter specialiseer je je in een bepaald vakgebied, zo lees je je goed in, en kun je kwaliteit bieden aan zowel kandidaat als werkgever.

Daarnaast komen er ook nog een aantal andere zaken bij kijken. Je schrijft vacatures, zet deze uit, zoekt sollicitanten en maakt kennis met hen. Door veel persoonlijke aandacht in dit proces te stoppen, kan jij goed inschatten of deze persoon een goede match is. Is dit zo? Dan draag jij ze voor bij hun (hopelijk) toekomstige werkgever. Voor het gesprek bereid jij de kandidaat voor zodat hij/zij zelfverzekerd het gesprek ingaat. Op die manier help je mensen met hun carrière! 

Om jouw werk makkelijker te maken, is het belangrijk dat je goed kan netwerken, sociaal bent en niet bang bent om op iemand af te stappen. 

Doorgroeien als recruiter

Als recruiter kan je veel kanten op groeien. Dit hangt natuurlijk helemaal af van jouw eigen ambities en de mogelijkheden tot doorgroeien bij het bedrijf waar jij werkzaam bent. Je kunt steeds meer senior worden in jouw huidige functie. Dan kan je op den duur misschien wel doorgroeien naar een leidinggevende functie. Je kunt ook in de breedte groeien en jouw recruitment functie aanvullen met andere werkzaamheden binnen het bedrijf.

Recruiter worden bij Sparkling People? 

Dat kan! Bij Sparkling People zoeken wij nieuwe matchmakers. Je krijgt een 360 graden rol waarin het recruitmentproces van A tot Z aan bod komt. Dit betekent dat je kandidaten gaat benaderen, sollicitaties gaat behandelen en sollicitatiegesprekken gaat voeren. De uitblinkers zet je door naar de klant!

Naast het contact met bestaande klanten, ga je ook potentiële klanten overtuigen om samen te werken met jou en Sparkling People. Met jouw commerciële skills zorg je ervoor dat deze klanten worden binnengehaald.

Kortom, een uitdagende functie waarvoor we een enthousiaste persoon met een vlotte babbel zoeken. Ben jij de Sparkling persoon die ons team komt versterken?

Wil jij mensen helpen aan een leuke baan? 

Er staan veel recruitment functies open. Neem snel een kijkje! Is dit wat voor jou? Solliciteer direct. Misschien help jij binnenkort wel iemand aan zijn of haar nieuwe droombaan! Wij helpen jou daar nu al graag mee.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?