< Alle locaties

Recruitment bureau Bali

Vacatures zoeken

Op zoek naar talent? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sparkling People Bali

Jl. Padang Linjong 80

Canggu, Bali


Tel: +31627501429

Mail: info@sparklingpeople.nl


Welkom bij Sparkling People Bali!

Vacatures

Ons recruitment bureau op Bali


Na twee kantoren te hebben geopend in Nederland, was het voor Sparkling People de hoogste tijd om een kantoor te openen in het buitenland. Onze remote eindbaas Didier van Heezen woonde al op Bali, Indonesië, toen hij Jeroen opbelde of er een mogelijkheid was om remote te recruiten bij Sparkling People. Jeroen stond hiervoor open en nu een tijd later hebben we een kantoor geopend op Bali waar inmiddels al 5 mensen remote aan het werk zijn.


Sparkling People wil graag verder uitbreiden in het buitenland, maar we zijn al heel blij met het remote kantoor op Bali én de groei daarvan. Hiernaast is het een leuk extraatje voor recruiters die werken op de Nederlandse kantoren van Sparkling People: die kunnen namelijk af en toe komen werken op Bali, hoe gaaf is dat!


Handige info over ons kantoor op Bali


Op Bali werken we op andere tijden dan in Nederland. Om zoveel mogelijk gelijk te lopen met de Nederlandse markt, werken wij van ‘s middags tot ’s avonds laat. De remote recruiters zorgen dat ze elke dag om uiterlijk 2 uur op kantoor zijn, waar ze met veel plezier werken met elkaar.


Naast hard werken, kunnen de remote recruiters ook zeker goed genieten op Bali. In de ochtend hebben ze tijd voor activiteiten zoals surfen, yoga, lekker eten, of de ochtend beginnen met een ochtendwandeling.


Wat voor vacatures heeft ons recruitment bureau op Bali?


Vanaf Bali recruiten wij met 4 man. Roos is verantwoordelijk voor marketing en office posities bij Sparkling People, Kelvin focust zich op office, service en sales posities, Jay is onze sales topper (en eigenlijk ook een echte sales tijger van zichzelf), en Didier focust zich op recruitment, management en sales posities.


Sparkling People heeft veel vacatures openstaan bij gave bedrijven. Bekijk de vacaturepagina’s voor ons actuele aanbod en solliciteer eenvoudig!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?