< Alle locaties

Recruitment bureau Lissabon

Vacatures zoeken

Op zoek naar talent? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sparkling People Lissabon

Rocha Conde d’Óbidos 1350-352

Lissabon


Tel: +31642236190

Mail: info@sparklingpeople.nl


Welkom bij Sparkling People Lissabon!

Vacatures

Ons recruitment bureau in Lissabon


Ons tweede international kantoor is een feit! Na het openen van ons kantoor op Bali hebben we onze deuren iets dichter bij huis geopend, namelijk in het prachtige Lissabon.


Onder de bezielende begeleiding van Jan-Willem Pera worden onze internationale groeiambities waargemaakt. Ons kantoor in de zonnige hoofdstad van Portugal is nét geopend en bevindt zich aan de Taag. Het is de perfecte uitvalsbasis omdat je tijdens jouw calls kunt genieten van een prachtig uitzicht over de rivier, maar ook binnen no-time in hartje Lissabon staat. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?


Handige info over ons kantoor in Lissabon


Vanuit ons kantoor in Lissabon zijn we veel actief op de Nederlandse markt. Onze internationale database is echter ook aan het groeien, waardoor we ook steeds vaker vacatures buiten Nederland hebben openstaan.


In Lissabon is het een uurtje vroeger dan in Nederland, waardoor een werkdag, qua tijden, redelijk hetzelfde verloopt als in Nederland. Het grote verschil? De omgeving! Je werkt in een authentieke en zonnige stad, waar je in je lunchpauze kunt verdwalen in de kronkelende straatjes. Stap in de iconische Tram 28, die je door de door de historische wijken Baixa, Graça en Alfama rijdt. Kortom, geniet van zon, zee en heerlijk eten!


Wat voor vacatures heeft ons recruitment bureau in Lissabon?


Op het kantoor in Lissabon werkt nu alleen Jan-Willem, maar we zijn op zoek naar versterking! We hebben veel vacatures openstaan bij gave bedrijven, van kleinere start-ups, tot succesvolle scale-ups. Bekijk de vacaturepagina’s voor ons actuele aanbod en solliciteer eenvoudig!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?