In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben jij op zoek naar een baan in een winkel of als teamleider? Op deze pagina vind je alle vacatures in de retail. Je kan verschillende kanten op in de retail. Zo kan je verkoopmedewerker in een winkel worden, maar ook leiding geven aan een team kan zeker binnen de retail! Bekijk de onderstaande vacatures en misschien zit er wel een uitdaging voor jou tussen.

2 vacatures gevonden

Verkoop Adviseur in Purmerend

€2400 - €2900 per maand
Purmerend
Fulltime
HAVO, MBO, Overig, VMBO/MAVO, VWO

Voor een leuk familiair bedrijf in Purmerend zijn wij op zoek naar een fulltime Verkoop Adviseur. Houd jij van direct klantencontact en ben jij communicatief sterk? Lees dan snel verder!

Verkoop Adviseur omgeving Schagen

€2400 - €2900 per maand
Schagen
Fulltime
HAVO, MBO, VMBO/MAVO

Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Schagen zijn wij op zoek naar een fulltime Verkoop Adviseur. In deze afwisselende functie ben je het eerste aanspreekpunt van de klant, help je hen bij het afrekenen en zorg je ervoor dat alle afspraken met de klant worden nagekomen. Zoek jij een baan met veel afwisseling? Lees verder en spring aan boord!

Als je wil werken in de retail, zijn er een aantal eigenschappen die erg handig zijn om te hebben. Zo sta je veel in contact met klanten en is het dus belangrijk om sociaal en spontaan te zijn. Hierdoor kan jij makkelijk een praatje maken met klanten en zullen zij eerder binding voelen en misschien wel wat bij jou kopen. Ook is het handig als je een beetje verkoop skills hebt, zodat jij een top verkoper bent.

In de retail kan je zowel op zoek naar een fulltime baan als een parttime baan. Ook bijbanen zijn er genoeg te vinden in deze branche! Retail kan ook wel detailhandel genoemd worden. Het verschil is dat binnen retail ook nog de verkoop van niet fysieke goederen valt en binnen de detailhandel alleen fysieke goederen vallen.

Verschillende functies binnen de retail:

  • Verkoopmedewerker;
  • Filiaalmanager;
  • Verkoper;
  • Bedrijfsleider;
  • Winkel Medewerker;
  • Vestigingsmanager.

Binnen de retail heb je niet altijd bepaalde diploma’s of ervaring nodig, waardoor het voor de meeste mensen mogelijk is om een baan te vinden. Met een leuke persoonlijkheid en een goede attitude kan je ver komen. Ben jij niet op zoek naar een kantoor baan en hou jij niet van stilzitten? Dan is een baan in de retail misschien wel wat voor jou!

Kortom, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt werken in de retail jou wel wat? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Heb jij iets gezien wat je interessant vindt en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met een van onze recruiters.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?