Duurzame vacatures

Bedrijven die net dat ene stapje extra zetten voor mens en natuur zetten we graag in het zonnetje. Om klimaatdoelstellingen te halen, móét er iets veranderen. Gelukkig zijn er veel bedrijven die zich inzetten voor een betere en duurzamere wereld.


Op deze pagina vind je dan ook vacatures van bedrijven die graag hun steentje bijdragen. Zij zetten zich in voor verduurzaming, en helpen zo om een gezondere planeet door te geven aan volgende generaties.


Heb jij een passie voor duurzaamheid en wil jij van je passie je werk maken? Bekijk dan eens deze vacatures!

Card Image
€2200 - €3100 per maand
Velsen-Noord

HR Medewerker in Velsen-Noord

Fulltime, Part-time | HBO, MBO

Houd jij van aanpakken, ben je op zoek naar een parttime baan en wil je werken bij een hard groeiende organisatie? Dan is deze vacature als HR Medewerker in Velsen-Noord wat voor jou!

Card Image
€2300 - €2800 per maand
Haarlem

Klantenservice Medewerker in Haarlem

Fulltime | HAVO, HBO, MBO

Ben jij een goede luisteraar, denk jij in oplossingen en ben je op zoek naar een baan tussen de 32 en 40 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga werken als Klantenservice Medewerker!

Card Image
€2500 - €3200 per maand
Velsen-Noord

Inkoper

Fulltime | HBO, MBO

Voor een full-service groothandel die zich richt op duurzame energie zijn wij op zoek naar een Inkoper in de regio van Haarlem. Ben jij gedreven en heb jij een positieve attitude? Ben jij naast een administratieve kanjer ook een kei in (bord)spellen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Card Image
€2400 - €3000 per maand
Velsen-Noord

Medewerker Technische Ondersteuning

Fulltime, Part-time | HBO, MBO

Voor een full-service groothandel die zich richt op duurzame energie zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Ondersteuning in Velsen-Noord. Ben jij communicatief vaardig en voel jij je helemaal opgeladen wanneer jij klanten op de juiste weg helpt? Klik dan op solliciteren en dan spreken wij je snel! 

Card Image
€2400 - €3500 per maand
Amersfoort

Accountmanager B2B Amersfoort

Fulltime, Part-time | HBO, MBO

Voor een tof bedrijf in de duurzaamheid zijn wij op zoek naar een Accountmanager B2B Amersfoort. Ben jij een acquisitiekoning(in) met affiniteit voor duurzaamheid, die woonachtig is in de regio Amersfoort? Solliciteer dan voor deze vacature! 

Card Image
€2450 - €2900 per maand
Amsterdam

Commercieel Medewerker Binnendienst in Amsterdam

Fulltime, Part-time | MBO, HBO

Wij zoeken een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst die niet bang is voor een beetje dynamiek! Als jij een ware commerciële held(in) bent en gedreven wordt door targets, dan is dit jouw kans om te schitteren. Wij zijn op zoek naar jou, dus lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van deze toffe job!

Card Image
€2400 - €3500 per maand
Breda

Accountmanager B2B Zuid-Nederland

Fulltime, Part-time | HBO, MBO

Voor een snelgroeiend bedrijf in de duurzaamheid zijn wij op zoek naar een Accountmanager B2B Zuid-Nederland. Ben jij op zoek naar een nieuwe functie binnen sales en krijg jij jeukende handen van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bekijk dan deze vacature! 

Card Image
€2400 - €3500 per maand
Rotterdam

Accountmanager B2B in Rotterdam

Fulltime, Part-time | HBO, MBO

Voor een tof bedrijf in de duurzaamheid zijn wij op zoek naar een Accountmanager B2B in de regio Rotterdam/ Den Haag. Vind jij het leuk nieuwe klanten te werven en heb jij affiniteit met duurzaamheid? Solliciteer dan voor deze vacature! 

Card Image
€2400 - €3500 per maand
Utrecht

Accountmanager B2B Utrecht

Fulltime, Part-time | HBO, MBO

Voor een tof bedrijf in de duurzaamheid zijn wij op zoek naar een Accountmanager B2B in Utrecht. Ben jij op zoek naar je volgende salesbaan en heb jij affiniteit met duurzaamheid? Bekijk dan deze vacature! 

Card Image
€2400 - €3500 per maand
Amsterdam

Accountmanager B2B Amsterdam

Fulltime, Part-time | MBO, HBO

Voor een tof bedrijf in de duurzaamheid zijn wij op zoek naar een Accountmanager B2B in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een volgende uitdaging binnen de sales? Bekijk dan deze vacature! 

Card Image
€2500 - €2500 per maand
Amsterdam

Commercieel Medewerker Binnendienst in Amsterdam

Fulltime, Part-time | HBO, MBO, Universiteit

Voor een bedrijf, gelegen in Amsterdam, die zich richt op duurzaamheid zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Lijkt het jou een mooie missie om huishoudens te helpen een stap te zetten richting een emissie loze samenleving, en ga jij graag duurzame relaties aan? Dan is deze vacature iets voor jou!

Card Image
€2400 - €2700 per maand
Amsterdam

Energiecoach Woningen in Amsterdam

Fulltime | HBO, MBO

Voor een leuk bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Energiecoach. Heb jij affiniteit met duurzaamheid en heb jij een passie voor mensen helpen? Ben jij op zoek naar een fulltime leuke baan en wil jij zoveel mogelijk woningeigenaren overtuigen om duurzame keuzes te maken? Lees dan snel verder.

Card Image
€2400 - €2700 per maand
Eindhoven

Energiecoach in Eindhoven

Fulltime | HBO, MBO

Voor een leuk bedrijf in Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste Energiecoach. Heb jij affiniteit met duurzaamheid en heb jij een passie voor mensen helpen? Ben jij op zoek naar een fulltime leuke baan en wil jij zoveel mogelijk woningeigenaren overtuigen om duurzame keuzes te maken? Lees dan snel verder.

Card Image
€2500 - €2700 per maand
Rotterdam

Energiecoach Rotterdam

Fulltime | HBO, MBO

Voor een leuk bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Energiecoach. Heb jij affiniteit met duurzaamheid en heb jij een passie voor mensen helpen? Ben jij op zoek naar een fulltime leuke baan en wil jij zoveel mogelijk woningeigenaren overtuigen om duurzame keuzes te maken? Lees dan snel verder.

Card Image
€2800 - €3000 per maand
Amsterdam

Accountmanager buitendienst Duurzaamheid in Amsterdam

Fulltime | Universiteit, HBO

Op zoek naar een dynamische baan bij een energiek bedrijf in de duurzaamheid, gevestigd in Amsterdam? Krijg jij groene energie van klantcontact en het geven van passend advies? Heb jij altijd al bij een scale-up willen werken en ben jij fulltime beschikbaar? Dan ben jij de collega die wij zoeken! 

Card Image
€2600 - €3000 per maand
Amersfoort

Energie Consultant in Amersfoort

Fulltime | MBO, HBO

Ga jij graag zelfstandig aan het werk en heb je affiniteit met duurzaamheid? Wil jij graag een steentje bijdragen aan het verduurzamen van panden? Dan is de functie Energie Consultant in Amersfoort echt iets voor jou! Lees snel verder.

Card Image
€2600 - €3000 per maand
Rotterdam

Energie Consultant

Fulltime | MBO, HBO

Ga jij graag zelfstandig aan het werk en heb je affiniteit met duurzaamheid? Wil jij graag een steentje bijdragen aan het verduurzamen van panden? Dan is de functie Energie Consultant in Rotterdam echt iets voor jou! Lees snel verder.

Card Image
€842 - €843 per maand
Amsterdam

Adviseur Duurzaamheid in Amsterdam

Bijbaan, Flexibel, Part-time | Universiteit, HBO

Voor een duurzaam bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Adviseur Duurzaamheid. Heb jij affiniteit met duurzaamheid en wil jij zoveel mogelijk woningeigenaren overtuigen om duurzame keuzes te maken? Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan? Lees dan snel verder.

Card Image
€842 - €843 per maand
Amsterdam

Contactmanager (bijbaan)

Bijbaan, Part-time | HBO

Ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie? Dan is de baan contactmanager misschien wel iets voor jou! Ben je assertief, werk je nauwkeurig en heb je 15 uur per week tijd om bij een gezellige organisatie aan de slag te gaan? Lees dan verder!

Card Image
€2300 - €3300 per maand
Amsterdam

Commercieel medewerker Binnendienst in Amsterdam

Fulltime | HBO

Heb jij een passie voor duurzaamheid? Heb jij een commerciële drive en ga je klantgericht te werk? Ga dan aan de slag als Sales Adviseur in Amsterdam! Lees snel verder.

Staat jouw vacature er niet tussen?

Solliciteren bij Sparkling People - Yenssi

Solliciteer zonder CV!

Dit soort vacatures interessant? Ben je nieuwsgierig geworden, maar ben je nu niet in de gelegenheid om nu een account aan te maken? Laat dan een snelle sollicitatie achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?