Werken bij Vanilia Haarlem

Wil jij werken bij Vanilia in Haarlem?

Wat leuk! We hebben drie mooie vacatures openstaan.

Ga jij aan de slag als Vestigingsmanager, Verkoopmedewerker of  Assistent Boutique Manager?

 

Je komt terecht in een leuk team dat werkt in een monumentaal pand in de Barteljorisstraat. Heb jij een sprankelende persoonlijkheid en heb je gevoel voor stijl? Dan zit je hier goed!

Card Image
Marktconform
Haarlem

Assistent Boutique Manager Haarlem

Fulltime, Flexibel | MBO

Kun je met jouw managementkwaliteiten het team inspireren, motiveren, informeren en gezamenlijk de beoogde resultaten behalen? Heb jij affiniteit met mode én het merk Vanilia? Ga dan aan de slag als (tijdelijke) Assistent Boutique Manager (fulltime) in Haarlem! Bekijk snel de vacature.

Card Image
€1942,28 - €2240,72
Haarlem

Vestigingsmanager Haarlem

Fulltime, Tijdelijk | MBO

Zet jij anderen graag in hun kracht, waardoor zij het beste uit zichzelf kunnen halen? Heb jij affiniteit met mode en wil je graag aan de slag in een prachtige boutique in hartje Haarlem? Reageer dan op deze (tijdelijke) Boutique Manager vacature bij Vanilia!

Card Image
€1752,68 - €1860,23
Haarlem

Verkoopmedewerker Haarlem

Flexibel, Part-time | MBO

Heb jij een sprankelende persoonlijkheid en heb je gevoel voor stijl? Straal je energie en passie uit, en streef je ernaar om met jouw servicegerichtheid klanten te verrassen met het beste stijladvies? Ga dan aan de slag als Verkoopmedewerker bij de Vanilia boutique in Haarlem!

Staat jouw vacature er niet tussen?

Ga aan de slag bij Vanilia!

Solliciteer zonder CV!

Dit soort vacatures interessant? Ben je nieuwsgierig geworden, maar ben je nu niet in de gelegenheid om nu een account aan te maken? Laat dan een snelle sollicitatie achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?