In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Beverwijk of omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben een aantal vacatures openstaan in Beverwijk. Misschien zit jouw droombaan hier wel tussen. Grijp deze kans en bekijk de vacatures! Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters, zij helpen jou graag!

3 vacatures gevonden

Personal Assistent in Beverwijk

€2000 - €2100 per maand
Beverwijk
Flexibel, Part-time
VMBO/MAVO, HAVO, VWO, Universiteit, MBO, HBO, Overig

Voor een bedrijf in de High End Leisure industrie zijn wij op zoek naar een Personal Assistent voor drie dagen in de week. Ben jij precies, houd jij van organiseren en werk jij proactief? Dan is deze vacature iets voor jou! 

HR Medewerker in Beverwijk

€2650 - €2700 per maand
Beverwijk
Fulltime, Part-time
HBO, MBO

Voor een leuk internationaal bedrijf gevestigd in Beverwijk zijn we op zoek naar een HR medewerker. Ben jij goedlachs en houd jij van doorpakken? Bekijk dan deze vacature! 

Medewerker Aftersales in Beverwijk

€2900 - €3250 per maand
Beverwijk
Fulltime
MBO

Ben jij op zoek naar een baan waarin jouw technische kennis en klantgerichtheid volledig tot hun recht komen? Met deze rol bieden we je een uitdagende rol als Medewerker Aftersales waarbij je niet alleen bijdraagt aan ons gezamenlijke succes, maar ook aan duurzame mobiliteitsoplossingen.

Beverwijk is een stad en gemeente in Midden-Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het is een gezellige stad en er zijn ook nog eens heel veel leuke dingen te doen!

Hou je van toneel, cabaret en muziek en hecht je ook veel waarde aan cultuur? Dan moet je echt een kijkje nemen bij het theater van Beverwijk. Het Kennemer Theater in Beverwijk is hét culturele hart en de sociale ontmoetingsplek van Beverwijk! Stichting Kunst & Cultuur Beverwijk organiseert in een weekend half juni de Atelierroute langs tientallen ateliers in de stad en in de dorpen Wijk aan Zee en Velsen-Noord. Een perfecte kans om op een leuke manier de buurt te leren kennen!

In Beverwijk is er een hele grote Bazaar. De Bazaar in Beverwijk is naar eigen zeggen de grootste overdekte markt in Europa. Hier zijn wel 2.000 outlets, winkels, kramen en food stands te vinden. Je vindt er een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. De Bazaar is ieder weekend geopend, ook op vrijdag dus! Na je werk kan je hier tot 7 uur terecht om te shoppen. En tot 9 uur is de Food Hal geopend. Hier kan je lekker met je collega’s en vrienden afspreken om het weekend te vieren. Als je niet genoeg hebt aan alle winkels bij de Bazaar is er elke woensdag ook nog een Weekmarkt op de Breestraat.

In Beverwijk is gemeente bezig met het uitvoeren van een landschapsplan waarmee ze meer groen naar de stad willen halen, bijvoorbeeld langs bepaalde wegen en spoorlijnen. Datzelfde geldt voor het groen op bedrijventerreinen. Dit is heel fijn voor alle bedrijven en werknemer die op dit terrein zitten. Het gaat er ten eerste veel mooier uitzien, maar daarnaast word het een gezondere en inspirerende omgeving.

Beverwijk is makkelijk te bereiken met het OV, maar ook met de auto! Er zij in Beverwijk vijf buslijnen die jou overal heen kunnen brengen. Ook heeft Beverwijk een station, door de trein en bus te combineren kan je naar elke locatie komen! Wil je met de auto? Dan kan dat natuurlijk ook! Beverwijk is goed te bereiken met de auto, de A9 gaat vlak langs Beverwijk.

Kortom, Beverwijk is een super leuke stad om in te werken. Bekijk snel de vacatures die bij open hebben staan. Het je vragen over een functie of wil je gewoon even sparren over wat voor jou het beste is? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?