In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

We hebben helaas geen vacatures gevonden die voldoen aan jouw zoektermen.

Bekijk hieronder ons volledige aanbod van 0 vacatures.

Werken in Groningen?

Groningen is een gezellige en leuke stad waar van alles te beleven valt. De inwoners van Groningen zijn helemaal weg van hun eigen stad, en dit is opzich een super goed teken, toch? Groningen heeft enorm veel charme en veel bezienswaardigheden. Ook is het een super gezellige stad, want er zijn veel cafe’s, restaurants en kroegen te vinden in de stad. Ben jij net klaar met je studie of een young professional? Dan is er een grote kans dat jij goed in deze stad past, dit omdat er veel studenten en young professionals wonen in Groningen. Doordat er veel studenten in Groningen wonen kun je er ook veel leuke shopgelegenheden vinden, zoals grote winkels, kleine winkels, maar ook leuke boutiekjes, tweedehandswinkels en vintage stores.

Naast vrijetijdsactiviteiten zoals uitgaan en shoppen, kun je in de stad ook veel cultuur activiteiten doen, aangezien Groningen eeuwenoude gebouwen heeft en veel musea. Oh, en niet te vergeten, de grachten in groningen! Geniet lekker van een vaartocht tijdens de warme zomerdagen van Groningen.

Als je in Groningen bent, bezoek dan even de het belangrijkste plein van de stad: de Grote Markt. Hier vind je ook de Martinikerk en het stadhuis. Vergis je niet, hier vind je geen fysieke markt, dit is alleen de naam van het plein. Als je nu wél graag een markt wilt bezoeken, ga dan naar de vismarkt. Hier vind je op dinsdag, vrijdag en zaterdag versproducten en natuurlijk ook vis.

Groningen heeft een prachtig centraal station. De ontvangsthal heeft een plafond dat is gemaakt van papier maché, wat met veel vakmanschap en liefde is gecreëerd. De stad is door dit centraal station goed te bereiken. Ook kun je veel leuke hotels vinden in Groningen.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?