In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

Alle vacatures die aan je zoekvoorkeuren voldoen worden hieronder weergeven.

Ben jij naar een nieuwe uitdagen? Dan ben je hier op de goede site, misschien hebben wij wel een vacature openstaand voor jouw droombaan! Alle functies die wij aanbieden in Heerhugowaard zijn op deze pagina te vinden, neem gerust een kijkje! Heb je vragen over een bepaalde functie, neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij helpen jou graag verder.

1 vacatures gevonden

HR Adviseur in Heerhugowaard

€3800 - €4500 per maand
Heerhugowaard
Fulltime, Part-time
HBO

Heb jij veel ervaring met HR projecten en HR advisering? Voor een duurzaam bedrijf in Heerhugowaard zoeken wij een HR Adviseur voor 32 tot 40 uur per week. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij meebouwen aan het HR beleid? Lees dan snel verder!

Heerhugowaard is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland, in de streek West-Friesland. De stad heeft veel leuke dingen te bieden, bijvoorbeeld de Middenwaard. Dat is het winkelcentrum van Heerhugowaard. Door alle drukte en gezelligheid is de Middenwaard te kenmerken als het centrum van de stad. De Middenwaard is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. Met 150 winkels en meer dan 10 restaurants en lunchrooms kun je lekker shoppen en een hapje eten. Je hebt hier dus de mogelijkheid om even lekker te ontspannen. Een lekker koffietje drinken of juist uitgebreid lunchen met je vrienden of collega’s is altijd mogelijk! Middenwaard is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Je kunt je auto overdekt parkeren in een van de vijf parkeergarages. Er is zoveel ruimte dat je bijna nooit hoeft te zoeken naar een plekje! In de avond kan je je ook goed vermaken in Heerhugowaard. In museum Het Oude Gemaal zijn regelmatig concerten van bijzondere bands en artiesten.

Heerhugowaard heeft een rijke geschiedenis. De gemeente Heerhugowaard heeft 7 rijksmonumenten, waarvan 2 in de gelijknamige stad. Als je hierin geïnteresseerd bent zijn dus ook nog mooie gebouwen te bekijken.

In Heerhugowaard zijn aardig wat sportscholen om lekker fit te blijven naast het werken. Daarnaast worden er ook superleuke sportieve activiteiten georganiseerd, zoals de CityRun By Night. Bij de CityRun kun je kiezen uit de afstanden 5 km en 10 km voor de individuele loper of voor businessteams. Je kan dus ook met je nieuwe collega’s mee doen aan deze geweldige run!

Heerhugowaard is makkelijk te bereiken met zowel het OV als met de auto. Heerhugowaard heeft een station, vanaf dit station kan je je makkelijk verplaatsen door heel Heerhugowaard. Er rijden namelijk vier verschillende bussen door de stad. Deze gaan allemaal een andere kant op. Met de auto is Heerhugowaard ook makkelijk te bereiken. 

Kortom, Heerhugowaard is een gezellige stad met veel activiteit die je naast je werk geluk bezorgen. Maar wij hopen natuurlijk dat jij dan ook een leuke baan vind in Heerhugowaard waar je net zo veel geluk uit haalt! Dus bekijk snel de vacatures die openstaan in Heerhugowaard en neem contact op met een recruiter als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag verder!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?