In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

We hebben helaas geen vacatures gevonden die voldoen aan jouw zoektermen.

Bekijk hieronder ons volledige aanbod van 0 vacatures.

Werken in Hilversum?

In Hilversum is echt van alles te beleven. Je kent het misschien wel als de radiostad van Nederland maar er is nog veel meer! Werken in Hilversum is dan ook alles behalve saai. Met de leuke winkelstraten en de prachtige natuur kun je je tijdens je pauze of vrije dagen prima vermaken in het prachtige Hilversum.

Ook is er veel werkgelegenheid in Hilversum! Perfect voor starters, young professionals en eigenlijk iedereen die op zoek is naar zijn of haar droombaan. Een goede werkomgeving is natuurlijk cruciaal om optimaal te presenteren en daarvoor is Hilversum de juiste stad. Prachtig gerenoveerd en ook nog eens veel natuur om je dagelijkse zuurstof binnen te krijgen.

Ook ligt de stad super centraal in het midden van Nederland, waardoor het ook gemakkelijk te bereiken is voor steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. De stad is daarnaast ook super mobiel waardoor je gemakkelijk in elk gedeelte van de stad kunt komen, met ov of eigen vervoer.

Ken je veel BN’ers? Je kunt ze allemaal tegenkomen in Hilversum! De stad staat er bekend om dat er veel bekende Nederlanders te vinden zijn. Een echte talentenstad ook wel te zeggen! Als je ooit van plan was om bekend te worden, dan is Hilversum hiervoor de ideale stad. Maar niet alleen om te werken is Hilversum een stad die je zeker in de overweging voor een vaste baan in je hoofd moet houden. Ook kun je hier geweldig shoppen. De leukste winkelstraten zijn onder andere: Gijsbrecht van Amstelstraat, Schoutenstraat en de overdekte winkelstraat de Gooise Brink. Hier kun je alle winkels vinden die je maar wilt en voor het geval je houdt van culturele activiteiten, in Hilversum heb je talloze Schitterende Musea en fraaie grachten. De sfeer van de stad zorgt er voor dat je binnen de korstte keren niet meer in een andere stad wilt wonen dan Hilversum. Want ja, in Hilversum kun je ook zeker genieten van het uitgaansleven.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?