In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

We hebben helaas geen vacatures gevonden die voldoen aan jouw zoektermen.

Bekijk hieronder ons volledige aanbod van 0 vacatures.

Laren is een bruisend en gezellig dorp, met een rijk verenigingsleven, een zeer hoge sportdichtheid, een breed aanbod aan scholen, een uniek horeca- en winkelaanbod. Een dorp waar van alles te beleven valt. Allemaal super leuke dingen in 1 dorp! Heb je de hele dag gewerkt? Dan is het daarna tijd om even te ontspannen, in Laren zijn er veel activiteiten die hierbij kunnen helpen. In Laren is het sfeervol genieten voor de bewoner én de bezoeker, voor jong en oud, voor een paar uur of een lang weekend, voor actief en voor lekker bijkomen. Het maakt niet uit wat je zoekt, er is voor ieder iets leuks te doen. Ben je sportief? Dan kan je je aansluiten bij een sportclub, neem de tijd om lekker te bewegen. Dit is goed voor je! Zeker na een lange dag werken.

Veel gezellige cafés en unieke winkels bevinden zich in het oude centrum van Laren. Geniet van de musea en de mooie galeries. Laren is het oudste dorp van het Gooi. Omstreeks 400 na Christus vestigden landbouwers zich ten oosten van het tegenwoordige Sint Janskerkhof. Het dorp ontwikkelde zich rondom de Brink, dit is nog steeds de centrale plek van Laren. In de loop der eeuwen heeft Laren verschillende gedaanteveranderingen ondergaan. Zo waren er in de 19de veel weverijen, tapijtfabrieken en kleine boeren. Eind 19de eeuw kwamen veel kunstschilders in Laren wonen en werken, waar ze onder meer het Singer Museum aan te danken hebben. Voor de echte cultuur liefhebber zijn er prachtige musea en veel mooie gebouwen te bekijken. Ook worden er veel uiteenlopende voorstellingen en concerten georganiseerd in het dorp!

In de omgeving van Laren zijn er veel uitgestrekte heidevelden en bossen te vinden. Deze plaatsen zijn ideaal om even lekker tot rust te komen. Je kan hier heen gaan om te wandelen, in je eentje, met vrienden, familie of collega’s! Daarna kan je lekker de wandeling afsluiten met een kopje thee of koffie met een heerlijk gebakje bij een gezellig cafeetje in het oude centrum!

Ben jij op zoek naar een baan en kom je uit Laren of omgeving. Laat deze kans dan niet liggen! Bekijk de vacatures en solliciteer direct op jouw droombaan!

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?