In welke regio zoek je werk?

Meer opties

Dienstverband

Meer opties

Wat voor werk zoek je?

Meer opties

Salaris

Opleiding

Meer opties

We hebben helaas geen vacatures gevonden die voldoen aan jouw zoektermen.

Bekijk hieronder ons volledige aanbod van 0 vacatures.

Aan het werk in Bulgarije

Als jij op zoek bent naar avontuur, dan zit je bij Sparkling People helemaal goed. Avontuur is niet voor niets één van onze kernwaarden. En wat zegt nu meer avontuur dan verhuizen naar het buitenland? Niks toch!

Om onze kernwaarde ‘we zoeken avontuur op’ kracht bij te zetten, hebben wij een paar gave vacatures voor jou openstaan in Bulgarije. Ben je op zoek naar een functie als Klantenservice Medewerker, waarin je mensen te woord staat en hen helpt bij het oplossen van hun problemen? Of ga je liever aan de slag als Sales Medewerker, waarmee je bestaande en potentiële klanten gaat benaderen? Waar je ook naar op zoek bent, of wat jouw ideale baan ook is, bij Sparkling People gaan we samen kijken hoe we werkgeluk voor jou kunnen realiseren via één van onze leuke vacatures in Bulgarije!

Over Bulgarije

Bulgarije is een land dat zoveel te bieden heeft. Omgeven door zee en bergen maakt de omgeving heel afwisselend en de natuur bijzonder indrukwekkend. Het leven in de steden is bruisend en biedt een mix tussen modern en historisch. Ook qua klimaat heeft Bulgarije veel te bieden: de zomers zijn warm en de winters zijn koud. De temperatuur in de zomer ligt gemiddeld tussen de 24 en 30 graden: ideaal om de mooie stranden te bezoeken. In de winter liggen de temperaturen een stuk lager, wat de mogelijkheid geeft om te skiën in één van de skigebieden in Bulgarije.

Qua salaris zul je merken dat het minimumloon in Bulgarije lager ligt dan in bijvoorbeeld Nederland. De levenskosten ligger echter ook een stuk lager. Bulgarije is één van de goedkoopste landen van heel Europa, wat betekent dat je goedkoop kunt shoppen, eten en genieten. Zo eet je al voor minder dan €10 van een heerlijk diner bij een restaurant en betaal je voor een biertje iets minder dan €1. Dat is lekker!

Wil jij aan de slag in Bulgarije?

Bekijk dan het actuele vacature aanbod van Sparkling People in Bulgarije op deze pagina! Zit er wat leuks voor je bij? Solliciteer dan eenvoudig door op de ‘nu solliciteren’ knop te drukken. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de recruiter verantwoordelijk voor de betreffende vacature. Zijn of haar contactgegevens staan op de vacaturepagina vermeld.

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?