Sparklingpeople login

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Social Login

Solliciteer innovatief, solliciteer via WhatsApp.

Solliciteren doe jij toch online?


Solliciteren doen we al een tijdje niet meer per handgeschreven brief. We solliciteren online, via mail of telefonisch… maar waarom kun je niet via een appje je motivatie kenbaar maken? 

Sparkling People ziet Whatsapp als het middel om snel met haar potentiele kandidaten in contact te komen.
Vind je een vacature interessant? Stuur ons gewoon even een WhatsAppje!

 Sla het nummer 0655 334 669 op in je adreslijst


Innovatief solliciteren

Het succes van een sollicitatie of presentatie valt of staat  met de eerste indruk die je als kandidaat achterlaat.  Solliciteer je op een marketing functie waarin creativiteit cruciaal is? Dan onderscheid je jezelf niet met een mailtje.
Als grafisch designer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt het om je skills te tonen in je presentatie, motivatie of cv.
Heb je interesse in een sales functie? Dan word je door ons van harte uitgenodigd om je brutaliteit, doorzettingsvermogen en commerciële skills in een WhatsAppje te verwerken. Dit doe je uiteraard wel zo innovatief en onderscheidend mogelijk.   
Start een Whatsapp conversatie met Jeroen en solliciteer via Whatsapp!

Direct contact met onze Jeroen

Bij onze vacatures zie je een contactpersoon en een 06 nummer staan. We strooien met onze contactgegevens omdat we het enorm belangrijk vinden dat we goed bereikbaar zijn. We vinden het erg prettig om een sollicitatie via onze online omgeving te ontvangen, maar begrijpen dondersgoed dat je als sollicitant graag eerst wat vragen tackelt voordat je jouw CV en (video) motivatie achterlaat. Daarom geven we de mogelijkheid om via WhatsApp de eerste stap te zetten. Via WhatsApp heb je direct contact met onze recruiters, daardoor kun je snel achter het antwoord op een brandende vraag komen of in een kort bericht je motivatie kenbaar maken.  

Na het sturen van een WhatsApp bericht word je natuurlijk niet direct aangenomen bij een van onze klanten… maar het blijft wel een innovatieve en directe manier om contact met ons te zoeken!

 Vind jouw nieuwe droombaan!Social Media

Volg Sparklingpeople op je favoriete social media kanalen.

Volg ons op:

     

Contact Informatie

Contact opnemen met Sparklingpeople kan op de volgende manieren:
  info@sparklingpeople.nl
 023 - 7440504