Sparkling People - Een kantoor in Lissabon

Auteur: Tessa Sintenie

Geplaatst op: 11-05-2022

2 Minuten

1254 Keer bekeken

Volgens ons gaan avontuur en werkgeluk hand in hand. Daarom openden wij vorig jaar onze hub op Bali. Werken aan de andere kant van de wereld, in een tropisch klimaat, tussen de rijstvelden, dat is best avontuurlijk! En laat het nu ook nog eens zorgen voor werkgeluk: wat wil je ook met iedere dag zon, zee en strand?

Werkgeluk en avontuur zijn dus heel belangrijk voor ons. En voor vele anderen ook, want het team van digital nomads op Bali groeit hard. Wel zien we dat het voor sommige mensen een grote stap is om 12.000 km, 18 uur vliegen en 6 tijdszones verderop te gaan wonen. Daarom hebben we besloten om het avontuur dit keer iets dichter bij huis op te zoeken (lees: 2200 km, 3 uur vliegen en slechts 1 tijdzone terug).

Een Sparkling kantoor in Lissabon

Daarom openen we een kantoor in het prachtige en zonnige Lissabon! De stad van de fado, de zeven heuvelen en de Taag is een geweldige uitvalsbasis voor avonturiers, op zoek naar werkgeluk.

Waarom Sparkling People kiest voor een fysieke vestiging?

Wij geloven dat verbinding één van de factoren is, die geluk aanwakkert. We kiezen er daarom voor om een plek te creëren waar avonturiers samenkomen en samen werken. In je eentje werken in een cafétje of in je woonkamer brengt focus en efficiënte, maar helaas geen fun en verbinding. Door onze Remote Recruiters een werkplek te bieden, hopen we dat we de drempel verlagen om je werkende leven naar een zonovergoten locatie te verplaatsen.

What’s next?

De komende periode focussen we op het uitrollen van een prachtig Portugees bedrijf. Dat bedrijf voert recruitment activiteiten uit op de Nederlandse markt – met een hele grote glimlach. Onze grenzeloze ambitie gaat, naast Bali en Portugal, gegarandeerd nog meer remote offices brengen. Dit biedt ongekende kansen voor avonturiers – we zijn nog lang niet klaar!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?