Werken op het Sparkling People International kantoor op Bali!

Auteur: Tessa Sintenie

Geplaatst op: 14-06-2022

3 Minuten

4872 Keer bekeken

We hadden er al zolang naar uitgekeken, en toen opeens was het zover:

Vrijdag 3 juni 2022.

Gina en ik stapten in het vliegtuig naar Bali om onze collega’s op te zoeken!

 

Work with a smile

Zoals je misschien wel weet heeft Sparkling People vier kantoren: in Haarlem, Alkmaar, op Bali en in Lissabon. Deze laatste twee bieden de mogelijkheid aan de collega’s op Nederlandse bodem om eens in de zoveel tijd remote te werken. Andersom geldt dat natuurlijk ook: onze internationale collega’s kunnen ook in onze Nederlandse kantoren terecht.

De afgelopen twee jaar heeft deze wisselwerking vanwege een zeker virus stilgestaan. Er werd niet veel gehopt tussen kantoren. Nu de wereld weer een beetje opengaat, zagen Gina en ik een uitgelezen kans om het kantoor op Bali eens van dichtbij te bekijken!

 

Enjoy the ride

Na een lange reis kwamen we aan op het vliegveld van Denpasar. Hier stond ons een warm welkom te wachten, letterlijk en figuurlijk: we werden begroet door de warmte en onze Sparkling topper Jill, die naar het vliegveld was afgereisd.

Het was fijn dat we een lang weekend hadden vanwege Pinksteren, want zo hadden we de tijd om even te acclimatiseren en ons te installeren. We konden een scooter regelen, een Indonesische simkaart kopen en het surfen in de Indonesische wateren ervaren.

 

Remote werken

Na het weekend was het tijd om aan de slag te gaan! Het fijne aan werken op Bali is dat ze Nederlandse werktijden aanhouden. Dat betekent dat je de hele ochtend vrij hebt om te sporten, surfen, naar het strand te gaan, of uit te slapen.

Wij waren de dag begonnen met hardlopen op het strand. Ideaal toch! Daarna ontmoetten we onze collega’s bij het koffietentje dat onder kantoor zit. Heel leuk om eindelijk eens te zien in welke omgeving het kantoor zich bevindt. Toen we omhoogliepen, herkende ik direct de muur die Team Bali gebruikt om foto’s te maken. Superleuk om te zien!


Take aways

Onze tweede werkweek is inmiddels aangebroken. Ik kan niet anders zeggen dan dat het super goed bevalt om vanuit Bali te werken! De omgeving, het weer en natuurlijk onze collega’s maken het een geweldige werkplek. Ook de werktijden bevallen mij erg goed. Je begint de ochtend met iets voor jezelf te doen, en pas daarna ga ja aan het werk voor je ‘baas’ ;).

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in het buitenland? We hebben een gave whitepaper online staan, die handige tips en tricks geeft. Download hem hier: https://sparklingpeople.nl/sollicitatie-tips

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?