Een onvergetelijke dag naar het waterpark met kinderen uit een weeshuis in Bali

Auteur: Jill van Drongelen

Geplaatst op: 26-07-2022

2 Minuten

872 Keer bekeken

Wereldwijd zijn er zo’n 120 miljoen kinderen die op straat leven. Op het eiland Bali in Indonesië zijn er zo’n 170,000 kinderen die op straat leven. Love and care for children is een non-profit organisatie gevestigd op Bali. Deze organisatie zet zich in voor straatkinderen en zorgt ervoor dat er voor deze kinderen wordt gezorgd; zowel een huisvesting als eten en activiteiten. De kinderen in dit weeshuis zijn net een hechte familie. In dit weeshuis worden ongeveer 30 kinderen ondergebracht en voor gezorgd. 


Sparkling People is toegewijd om de lokale bevolking op Bali te helpen wanneer we kunnen. Aangezien de organisatie maar een klein budget heeft voor activiteiten, hebben we besloten een dagje uit te organiseren voor de kinderen. Zo hebben we samen met Love and care for children een dag georganiseerd voor de weeskinderen die ze hopelijk nooit meer zullen vergeten; een dag naar het waterpark met zijn allen.


De kinderen hebben een hele dag kunnen genieten van de glijbanen en andere activiteiten in het waterpark, het gezelschap van de andere kids en het lekkere eten in het park. Het was een succesvolle dag en ons doel is zeker bereikt: een glimlach brengen aan deze kids, die het meer dan verdienen!


Wij hopen in de toekomst meer van deze projecten te kunnen organiseren, zodat we niet alleen bij onze medewerkers intern een glimlach kunnen brengen, maar ook andere mensen om ons heen. 

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?