Productie vacatures in Alkmaar

Auteur: Jurre Berendse

Geplaatst op: 22-11-2022

2 Minuten

758 Keer bekeken

Aan de slag als Productiemedewerker

Als Productiemedewerker heb je veel verschillende taken. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het sorteren, verpakken en controleren van producten. Ook machinebeheer is een belangrijke taak als Productiemedewerker. Je bent dus verantwoordelijk voor een groot deel van de productie. Een mooie taak!

Bij Sparkling People hebben we aantal vacatures open staan als Productiemedewerker. Zo ook in regio Alkmaar. Alkmaar is een mooie stad om te werken. Het is namelijk makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook de wegligging is er erg prettig. 

De voordelen van productiewerk 

Het doen van productiewerk heeft veel voordelen. Zo ben je bijvoorbeeld lekker met je handen aan het werk en veel in beweging. Dit zorgt ervoor dat je productief en fit blijft! Ook heb je vaak flexibele werkdagen en -tijden. Zo kun je in een ochtend- of avonddienst werken en soms zelfs in het weekend. 

Productiemedewerker in Warmenhuizen 

Als Productiemedewerker in Warmenhuizen ga je aan de slag in het magazijn, waar je ervoor zorgt dat producten zo bewerkt worden, dat deze direct verzonden kunnen worden naar de afnemers. Je hebt hier een flexibel werkrooster, waar je zelf kan bepalen op welke dagdelen je wilt werken. De werkzaamheden bestaan specifiek uit het snijden en verpakken van voedselpakketten voor grote supermarktketens.

Productiemedewerker in Alkmaar

Als Productiemedewerker voor een farmaceutisch bedrijf in Alkmaar ben je bezig met het sorteren, verpakken en controleren van medicijnen. Deze medicijnen kunnen na het productieproces worden verstuurd naar de patiënt. Je bent dus verantwoordelijk voor het verpakken van de juiste medicatie voor de juiste patiënt. Je kunt werken in ochtend- en avonddiensten. Er werken dagelijks zo’n 100 tot 150 mensen aan innovatieve oplossingen voor het productieproces. Hier kan jij dus een mooi onderdeel van worden!

Ben jij geïnteresseerd in het werken als Productiemedewerker? Neem dan een kijkje op onze website, daar staan namelijk veel mooie vacatures voor Productiemedewerkers!

Vind je deze blog interessant?
Deel dit artikel op social media
blog_image

1

Eén van onze vacatures trekt jouw aandacht

2

Schrijf je in en solliciteer

3

In een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen

4

Sprankelend presenteren wij jou bij onze opdrachtgever

5

We begeleiden je tijdens een sollicitatietraject

6

Start met jouw nieuwe baan!

)

Inloggen op Sparklingpeople.nl

Inloggen met social media

Ben je hier nieuw? Maak een account aan! Wachtwoord vergeten?